poza cu stoe bombardierul

Victorie super tensionata cu Filiasi (2-3)! Alb-albastrii intra cu moralul sus in meciul important din cupa!

Dupa un meci mult mai nebun decat se anunta, Craiova invinge la limita Filiasiul si face 9 puncte din 9 in campionat. Toata lumea este insa cu gandul la meciul de marti din cupa.

Prima repriza a decurs normal. Jocul a avut un ritm linistit iar alb albastrii au dominat de la un cap la altul, reusind sa marcheze de doua ori prin Stoenac si sa intre cu un avantaj confortabil la pauza.

Dupa reluarea partidei, jocul echipei noastre s-a fasait. S-a simtit faptul ca multi jucatori considerau partida deja incheiata. Au uitat ca „2-0 este cel mai periculos scor”. Pe acest fond, Filiasul inscrie un gol in minutul 58 si reduce din diferenta. Pe final de meci, in minutul 82, Alex Armaselu egaleaza cu un gol incredibil din lovitura libera. Din fericire, Stoenac face 3-2 in minutul 87 dupa un gol la fel de superb si aduce victoria alb-albastrilor. 

FC U Craiova ajunge astfel la 3 victorii din 3 in campionat si se pregateste de meciul important din cupa! Meciul va avea loc:

MARTI – 10 SEPTEMBRIE 2019 – ORA 16.30
STADION „MIRCEA STAN”- comuna Colonesti, judetul Olt

(a fost re-programat pentru Marti, 16:30, dupa ce initial fusese programat Miercuri, 16:30)

Adversarul, Vedita Colonesti, se anunta a fi mai usor decat precedentul, fiind tot o echipa de liga 3, nu de liga 2. Daca vom reusi sa trecem si de ei, vom da piept cu o echipa de liga 1 in faza urmatoare.