Poza Craiova Victoria Carcea

Victorie incredibila cu Viitorul Carcea dupa un meci de infarct

   Ultima partida din acest acest an, partida ce avea sa se dovedeasca incendiara, a inceput slab pentru alb-albastrii, primele 15 minute din joc apartinand celor de la Carcea. Acestia si-au creat ceva ocazii importante insa Gogoasa a aparat foarte bine. Din pacate, ocaziile s-au soldat pana la urma cu un gol, iar scorul s-a facut 0-1. Craiova a trecut apoi la carma jocului si a reusit sa restabileasca egalitatea prin Alex Raicea iar la pauza s-a intrat cu scorul de 1 la 1.

   A doua repriza este cea care avea sa declanseze nebunia. Primul gol din partea secunda trebuia sa apartina lui Adrian Carstea insa mingea sutata de el s-a lovit de un coechipier aflat pe linia portii de unde a ricosat la Gabriel Garbita care nu a iertat si a facut 2 la 1. Din pacate Viitorul Carcea a reusit egalarea la faza imediat urmatoare iar scorul s-a facut 2-2.

   A urmat apoi faza ce putea sa ne coste meciul. La o ocazie a noastra, portarul oaspete a scos incredibil mingea in doua randuri din poarta iar oaspetii au scapat pe contra-atac si au marcat. In loc sa fie 3-2 pentru noi, s-a facut 3-2 pentru ei undeva la mijlocul reprizei secunde.

   In disperare de cauza, alb-albastrii s-au aruncat cu toata echipa in atac. Trei dintre fundasii nostrii (Ovidiu Dananae, Samuel Luica si Giani Marinoiu) stand mai mult in careul advers din acel moment, lasandu-l singur in aparare doar pe tanarul si neexperimentatul Alexandru Uţa. Viitorul Carcea a profitat de aceasta situatie si si-a creat doua ocazii incredibile de gol. La prima dintre ele, un atacat al oaspetilor a reusit sa treaca de Alexandru Uţa si sa scape singur cu Gogoasa, insa Adrian Carstea a venit din spate si a reusit o deposedare foarte dificila in propriul nostru careu fara sa faca penalty. A urmat apoi inca o faza iminenta de gol cand numarul 20 de la Carcea a scapat iar singur cu Goagoasa insa a ratat lobul si a trimis incredibil pe langa poarta.

   Se apropia finalul jocului iar golul nostru nu parea sa vina. Echipa noastra risca sa isi piarda seria neintrerupta de victorii si sa termine urat anul 2017, fix cu echipa pe care suporterii o au cel mai putin la suflet. Majoritatea fanilor isi pierdusera deja speranta si se impacasera cu gandul primului esec. Din fericire, in minutul 89, Gabriel Garbita a reusit egalarea, declansand isteria in tribune. Toata lumea s-a lipit de gard si a inceput sa cante „Haideti pe ei, pe ei pe mama lor” simtind ca victoria inca este posibila. Doar doua minute mai tarziu, Eduard Dina a reusit golul decisiv si a facut 4 la 3, cauzand explozia in tribune. Multi au intrat pe teren de bucurie si cu greu au fost intorsi inapoi. Viitorul Carcea a avut apoi o ocazie imensa de a face 4-4 insa Gogoasa a scos incredibil mingea in corner. La ultima faza a jocului, Mihai Firan a reusit si el un gol stabilind scorul final de 5 la 3.

   In interviul de dupa partida, Marcel Iancu a declarat ca acest meci i-a albit si ultimul fir de par din cap. A fost fara doar si poate un meci nerecomandat cardiacilor, soldat cu o victorie miraculoasa in prelugiri. Universitatea Craiova termina astfel anul in stil mare si cu o serie de 17 victorii din 17 posibile.

   Ne revedem in 2018 cand alb-albastrii vor avea ocazia sa isi testeze puterile si in cupa.