victoria plenita fc u craiova

Victorie fara emotii in deplasarea de la Plenita

     Miercuri, la doar o zi dupa seara istorica de pe Ion Oblemenco, suporterii s-au deplasat in localitarea Plenita unde FC U Craiova a avut de infruntat echipa locala, formatie aflata in partea de jos a clasamentului pe locul 11 din 14.

     Meciul a debutat in forta, alb-albastrii aruncandu-se in atac inca din primul minut. Adrian Carstea a marcat repede doua goluri, in minutele 6 si 10, facand 2-0 pe tabela. In minutul 11, Plenitenii au reusit sa marcheze si ei dupa un penalty insa doar 5 minute mai tarziu, Mihai Dina a facut 3-1. Acest scor s-a mentinut apoi pana la pauza.

     Repriza a 2-a a fost ceva mai linistita. Craiova a dominat solid jocul iar „omul cu golul”, Claudiu Balan, a marcat in minutele 50 si 70. Scorul final a fost astfel 5 la 1 pentru alb-albastrii dupa un meci fara prea mari emotii cu o echipa slab clasata. Este de mentionat si ca, pe durata partidei, Victoria Plenita a fost incurajata de o galerie de copii.

     Judecand dupa meciurile jucate pana acum din retur, Mihai Dina pare sa fi fost cel mai reusit transfer din pauza de iarna. Robert Vaduva nu a rupt inca gura targului, sau mai bine zis a tribunei. In acelasi timp, Adrian Carstea pare in revenire de forma dupa cele doua goluri si jocul bun facut miercuri.

     Duminica, 1 aprilie ora 12:00, va avea loc ultima deplasare din sezonul regulat, in localitatea Ostroveni. Celelalte 5 meciuri ramase pana la play-off se vor desfasura fie pe stadionul Aripile, fie in localitati din zona metropolitana a Craiovei, anume Isalnita si Podari. Pentru mai multe detalii vizitati pagina cu programul