poza ilie balaci acs filiasi

Victorie dedicata lui Ilie Balaci, 1-0 cu ACS Filiasi

   FCU Craiova a reusit sa se impuna cu 1-0 in fata revelatiei inceputului de sezon, ACS Filiasi. Horezu si Turnu Magurele au obtinut si ele victorii etapa aceasta insa Steagul Rosu Brasov intampina ceva probleme si este posibil sa se desfiinteze.

   Prima repriza a fost dominata de alb-albastrii iar in minutul 24, Olivian Surugiu deschide scorul dintr-o lovitura libera batuta la vinclu. Craiova continua sa atace insa scorul nu se mai schimba pana la pauza.

   A doua parte a jocului a fost ceva mai echilibrata. Alb-albastrii au facut pasul in spate iar oaspetii au cautat egalarea, insa nu au reusit sa fie periculosi. Ocaziile mari ne-au apartinut tot noua, insa din cauza impreciziei la finaliare, tabela de marcaj a ramas neschimbata si meciul s-a terminat 1-0.

   Horezu a invins cu 1-0 pe CSM Alexandria in deplasare in timp ce Turnu Magurele s-a impus cu 2-0 pe teren propriu impotriva Astra 2. Probleme mari au insa cei de la Municipal Brasov: Nervi întinşi la maximum la SR Braşov! Conducătorii clubului s-au retras, antrenorul a închis antrenamentele, masorul se crede şef, iar în vestiar de discută despre desfiinţarea echipei

   Victoria a fost dedicata lui Ilie Balaci. Minunea Blonda a fost condusa pe ultimul drum de catre Peluza Sud in decursul acestei saptamani, insa el va ramane mereu in sufletele noastre. 

Balaci rămâne unul dintre noi! Drum bun Minune Blondă!

Publicată de Peluza Sud 1997 pe Marţi, 23 Octombrie 2018

 

poza ilie balaci fcu craiova