fcu craiova metropolitan isalnita

5-0 cu Metropolitan Isalnita iar Craiova se pregateste de play-off

     FC U Craiova invinge fara emotii ocupanta locului 6 si doar un singur meci cu Progresul Segarcea ne mai desparte de play-off.

     Debutul jocului a fost parca tras la indigo dupa cel din meciul precedent. Samuel Luica, la fel ca in meciul de sambata, a deschis scorul printr-un sut superb de la distanta in minutul 11. Doar trei minute mai tarziu, Claudiu Balan a majorat diferenta. Andrei Gheorghe a facut 3-0 in minutul 24 insa Alex Raicea a fost cel care a stabilit scorul pauzei (4-0) printr-un gol in minutul 42.

     Alb-albastrii au lasat-o mai moale in a 2-a parte a jocului, marcand doar o singura data prin Claudiu Balan in minutul 50. Prin acest meci, Craiova ajunge la a 25-a victorie din tot atatea posibile in campionat si confirma ceea ce am remarcat in rezumatul anterior, anume ca echipa a inceput sa joace semnificativ mai bine dupa terminarea pauzei de iarna.

     O premiera la acest meci a reprezentat-o brigada de arbitrii formata integral din fete. Aceasta a fost condusa de Alina pe care deja o cunosteam foarte bine, insa de data aceasta a reusit sa starneasca si ceva nemultumiri in tribuna. Unii suporteri au anuntat ca isi vor retrage cererile de prietenie de pe facebook.

     Aceasta etapa a transat definitiv si clasamentul play-off. Danubius Bechet a facut egal cu Dunarea Calafat (1-1) iar cei de la Viitorul Carcea nu le mai pot fura locul intrucat se afla la 4 puncte distanta cu un singur meci ramas de disputat pana la final. In play-off se va intra doar cu punctele acumulate in meciurile directe dintre cele mai bine clasate 4 echipe. Asadar, clasamentul de mai jos este cel final:

clasament liga 4 playoff

https://fcucraiova1948.ro/clasament/

In timpul meciului, Peluza Sud a afisat urmatorul mesaj:

Și ce dacă Știința joacă în „mocirlă” atât timp cât e curată? Și ce dacă am repornit de jos cu toții laolaltă?

Cert e că vom reveni sus rapid, căci sâmburele de adevăr încolțește și din pământ arid!

peluza sud metropolitan isalnita