Victorie cu Flacara Moreni si terminam turul pe 3!

   Alb-albastrii s-au impus vineri cu 2-0 in deplasarea de la Moreni in ultimul meci al turului. Cu aceasta ocazie am aflat si ca Flacara Moreni este si ea o echipa de tratitie si a participat la un moment dat in cupele europene. In afara de noi si Steagul Brasov, formatia din Moreni este singura din seria noastra care mai are televiziune.

   Prima repriza a debutat bine pentru alb-albastrii, Sabin Lupu deschizand scorul rapid in minutul 7. Doar 15 minute mai tarziu, Claudiu Balan inchide meciul cu un gol marcat in minutul 24. Restul partidei putea sa nici nu se mai joace. Craiova a fost multumita de rezultat si nu a mai fortat iar Moreniul nu a avut nici pe departe forta necesara pentru a pune probleme. Astfel, din minutul 24 incolo meciul nu a mai ridicat pulsul nimanui in tribune. 

   FC U Craiova incheie astfel turul pe locul 3 cu 30 de puncte. Horezu a facut egal si termina turul cu 32 de puncte, in timp ce Turnu Magurele a invins si se afla la 34 de puncte. Pentru mai multe detalii consultati clasamentul.

Notele jucatorilor: 

poza echipa fcu craiova 2-0 flacara moreni