Victorie cu Dabuleni, pe un stadion prost…

     Weekendul acesta a avut loc al doilea meci oficial din noul an, pe terenul echipei Unirea Tricolor Dabuleni, formatie aflata in jumatatea de jos a clasamentului si invinsa de noi cu 14 – 0 in tur pe stadionul Aripile.

 Prima repriza a debutat neasteptat, echipa din Dabuleni reusind sa deschida prima scorul. Craiova a reusit rapid egalarea si a mai marcat de doua ori, ducand scorul la 3 – 1 pentru noi. Inspre finalul reprizei, gazdele au obtinut un penalty pe care l-au si transformat, la pauza intrandu-se cu scorul de 3 la 2 pentru alb-albastrii.

     A doua repriza a fost ceva mai linistita. Scorul de 3 la 2 s-a mentinut mult timp iar jocul ambelor formatii a fost ceva mai temperat. Cu 15 minute inainte de incheierea partidei, Craiova a mai marcat odata, stabilind scorul final de 4 la 2. Au marcat pentru noi Lucian Condrea, Gabriel Garbita, Mihai Dina si Bogdan Dragomir.

     Este de mentionat ca stadionul pe care s-a desfasurat meciul nu a avut tribuna (nici pentru oaspeti, nici pentru gazde) iar spectatorii nu au putut intelege mare lucru din meci. Desi Dabuleni este oras iar echipa lor evolueaza in liga a 4-a, stadionul a fost mult mai prost decat stadioanele comunale de liga a 5-a pe care am avut meciuri in acest sezon. (Amarastii de Jos, Celaru, Sopot) A fost practic singurul stadion fara tribuna pe care l-am intalnit pana acum. De asemenea, suprafata de joc a fost denivelata.

     Urmatorul meci va avea loc miercuri improtriva celor de la Stiinta Danubius Bechet, echipa aflata pe loc de play-off. Va urma apoi o deplasare contra echipei Victoria Plenita in weekend iar marti, 27 martie, Peluza Sud va fi prezenta pentru prima data pe noul stadion Ion Oblemenco pentru amicalul Romania – Suedia. Trebuie sa fim prezenti in numar cat mai mare la acel meci pentru a arata intregii tari ca si noi existam, desi in presa se incearca musamalizarea acestui fapt.