poza fara penali fc u craiova

Site-ul suporterilor sustine initiativa FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE

     Avand in vedere nenumaratele abuzuri savarsite de-a lungul timpului impotriva echipei noastre de suflet, site-ul suporterilor a decis sa sustina initiativa cetateneasca FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE. Mai sunt doar 12 zile (de la publicarea acestui articol) pentru a se strange numarul necesar de semnaturi, judetul Dolj fiind foarte aproape de atingerea baremului.

     Pentru o scurta recapitulare a nenumaratelor abuzuri savarsite de-a lungul timpului de mafia PSD si FRF, recomandam editorialul: Lumea se intreaba de ce…

     Autoritatile de culoare rosie din Craiova continua si astazi seria abuzurilor si blocheaza cu nerusinare accesul FC U Craiova pe stadioanele din acest oras. Primarul Mihai Genoiu practic a privatizat stadionul Ion Oblemenco pe zero euro hotului ANRP, Mihai Rotaru. Celelalte stadioane sau locatii de antrenament din oras (lunca jiului, etc.) au fost inchiriate pe banii primariei si puse la dispozitie gratuit echipei de partid CSU Craiova inca de la infiintare. In ceea ce priveste stadionul Extensiv, primaria a incetat anul trecut contractul insa lichidatorul judiciar l-a inchiriat tot lui Mihai Rotaru pentru a ne bloca in continuare accesul. Macar acum plateste bani pe el si nu il mai foloseste tot pe banii nostrii ranjindu-ne in nas. In ceea ce priveste baza Aripile, aceasta nu este omologata pentru liga 3 si mai mult ca sigur nici nu s-a dorit omologarea ei de catre autoritati.

     Consideram ca initiativa FARA PENALI IN FUNCTII PUBLICE este de bun augur si ca restrictionarea accesului la functii a indivizilor certati cu legea va conduce spre o micsorare a numarului de abuzuri savarsite de catre autoritatile locale, fapt ce va influenta pozitiv viata echipei noastre in acest oras. 

poza fara penali craiova

 

Despre proiect:

     „Fără penali în funcții publice are la bază o inițiativă cetățenească ce are ca scop interzicerea cetățenilor condamnați definitiv să mai ocupe funcții publice în instituțiile de stat. Cei mai importanți oameni politici din instituțiile care conduc în prezent România sunt puși sub învinuiri de fapte de corupție, de aceea considerăm că este necesară o curățenie în politica românească.

     Corupția stă la baza problemelor pe care România le are în cele mai importante domenii: sănătate, educație și dezvoltarea infrastructurii.

     Țara noastră are cel mai slab sistem de sănătate din Uniunea Europeană. Lipsa medicilor și a medicamentelor, corupția managementului și infrastructura șubredă, plasează România pe primul loc în UE la mortalitatea în spitale. Nici în privința educației nu stăm mai bine, peste 40% dintre elevii români de gimnaziu sunt analfabeți funcționali, ceea ce ne duce tot pe primul loc în UE. România conduce și clasamentul țărilor cu cei mai puțini kilometri de autostradă construiți.

     Din cauza corupției, 2 din 5 români trăiesc în sărăcie sau la un pas să ajungă în această situație, județele cele mai mai sărace din țară sunt și cele conduse de baronii locali ai PSD: Teleorman, Buzău, Vaslui. Fără penali în funcții publice ar însemna că cei care au condus România în ultimii 29 de ani să se apropie mai greu de funcțiile publice.

     Realitatea din România anului 2018 înseamnă toate cele de mai sus. Numai societatea civilă poate determina o schimbare. Nu este de ajuns să-i schimbăm pe cei de la putere, trebuie schimbat modul în care acționează poporul român. Urgența situației vine din necesitatea schimbării modului de a face politică cu unul moral și îndreptat către realitatea pe care o vedem zilnic în jurul nostru. Propunerea de schimbare a Constituției este una care are la bază inițiativa cetățenească mult strigată de românii care au ieșit în stradă în 2017 și 2018.

     Demersul are nevoie de cel puțin 500.000 de semnături strânse în 6 luni. Semnătura ta poate schimba modul în care funcționează și arată România.”

 

SEMNEAZA PETITIA AICI

 

poza rezist fc u craiova