fc u craiova primavara

Primavara a venit iar sezonul a reinceput!

   Dupa o lunga pauza de iarna, sezonul a reinceput, debutand cu un meci amical desfasurat pe stadionul Aripile in fata celor de la Stiinta Turceni, echipa ce se bate la promovare in liga a 4-a Gorj, aflandu-se la doar 2 puncte de liderul Petrolul Bustuchin.

   Prima parte a jocului a fost dominata solid de ai nostri. Primul gol al partidei l-a avut ca autor pe Andrei Carstea care a marcat din lovitura libera. Nu a durat mult si noul transfer al nostru, Armaşel Alexandru, a facut 2 la 0. Inspre finalul reprizei, Claudiu Balan a marcat si el iar scorul pauzei a fost de 3 la 0.

   Lucrurile s-au mai temperat in a 2-a parte a jocului, ambele echipe preferand sa nu mai forteze prea mult. Desi ne-am creat importante ocazii, singurul gol marcat in aceasta parte a jocului a apartinut oaspetilor iar meciul s-a terminat cu scorul de 3 la 1.

   Doua dintre noile noastre transferuri –  Sorin Mogosanu si Armaşel Alexandru au evoluat si ei in acest amical. Unul din cei 5 jucatori care ne-au parasit in aceasta iarna, anume Giani Stochitoiu, a evoluat ca titular pentru oaspeti si a facut un meci bun. Ceilalti 4 jucatori care ne-au parasit sunt: Marius Avram, Mihai Firan, Catalin Ionescu si Sirmon Ioni. Lotul nu este inca definitivat asa ca sectiunea cu jucatori a acestui site nu a fost inca updatata.

   Urmatorul meci va fi tot amical si va avea loc pe 16 februarie, stadionul Aripile, in fata celor de la AFC Rapid Bucuresti (echipa suporterilor, nu echipa primariei).

   Pe 25 februarie are loc primul meci din cupa in fata unei echipe de liga a 5-a, pe terenul lor din localitatea Sopot.