poza florin costea fcu craiova

Scor de liga 4 cu Viitorul Domnesti! Florin Costea a marcat la foc automat!

   Craiova s-a impus cu 8-0 in fata laternei rosii, Viitorul Domnesti iar Florin Costea a marcat ca in zilele bune!

   Prima repriza a debutat destul de echilibrat. Domnestiul a jucat decent cat timp scorul a fost 0-0 insa, ca orice echipa mica, s-a prabusit psihic dupa ce a luat gol in minutul 37′. Scorul a curs apoi fluviu si s-a ajuns la 8-0, Florin Costea marcand de 5 ori.

   Horezu si Turnu Magurele au castigat si ele insa Brasovul s-a incurcat acasa cu Flacara Moreni (1-2) si astfel urcam pe locul 3.

   Ultimul meci inainte de pauza de iarna nu va fi insa unul usor. Flacara Moreni a strans 4 victorii in ultimele 5 meciuri si se anunta a fi un adversar mai dificil decat sugereaza locul pe care il ocupa in clasament.

   Saptamana aceasta are si o stire trista. Campania de transferuri a inceput deja iar asta inseamna si despartiri. Putinii jucatori din liga 4 ce inca mai erau in lot se vor despartii si ei de echipa. Printre ei se numara si nume de care ne-am atasat sezonul trecut precum Adrian Carstea sau Eduard Dina. Mai multe detalii pe blogul lui Daniel Vlad.

   Lista completa a celor 10 care deja au plecat pana acum: Gherghina, Armășelu, Claudiu Ștefan, Dragomir, Pătrașcu, Adrian Cârstea, Robert Văduva, Doumbouya Kemoko, Edi Dina, Tătulea.

   Le uram succes si le transmitem ca nu i-am uitat. Ce s-a intamplat in liga 4 face deja parte din istorie, istorie la care au luat parte si ei. Cine stie, poate ne vom reintalni candva in esaloanele superioare, avand in vedere ca multi sunt tineri si in nici un caz nu si-au spus inca ultimul cuvant.

Asezare tactica:

poza asezare teren craiova viitorul domnesti