Fc Universitatea Craiova amical Romania

Romania vs Suedia, Peluza Sud vs Peluza Nord, Craiova vs cateva blocuri din Craiovița

     Pentru prima oara in 5 ani, Peluza Sud se intoarce acasa, cu ocazia meciului amical Romania – Suedia. Biletele la peluza sud a stadionului au fost vandute aproape in totalitate in timp ce la peluza nord bate vantul, intrucat nu au fost oferite invitatii gratuite. Harta cu biletele vandute poate fi accesata pe site-ul Bilete.ro, site de pe care va puteti cumpara bilet in cazul in care nu ati facut-o deja. Prezenta este obligatorie.

     Mesajul postat pe pagina Peluzei Sud:

„Peluza Sud 1997 se întoarce acasă! Obligatoriu înainte! La meciul amical România – Suedia ne vedem în Peluza Sud”

     Adevarata Universitatea Craiova inca nu poate juca pe noul stadion intrucat autoritatile de culoare rosie l-au privatizat pe zero euro hotului ANRP, Mihai Rotaru, inca dinainte de inaugurare.

„Noi avem un contract de exclusivitate cu Primăria şi Consiliul Local. În următorii 11 ani, noi avem în exclusivitate dreptul de a folosi arena. Este legal. Este vorba de Universitatea Craiova, nu de o persoană fizică. Nu există o prevedere legală, ci este un contract cu obligaţii şi drepturi. Nimeni nu poate juca pe «Ion Oblemenco» fără acceptul nostru. Este un stadion făcut în Craiova pentru cea mai faimoasă echipă din provincie” – Marcel Popescu, preşedinte CSWC

   Meciul de marti nu va fi doar Romania vs Suedia, ci si Peluza Sud vs Peluza Nord, Craiova vs cateva blocuri din Craiovița. Este cazul sa le dam inca o data o palma celor cativa vanduti din cartierul Craiovița, „ultrasi” ce traiesc exclusiv „din mila si pomeni”, sustinand un FC Scornicesti de moda noua, asa cum am facut-o si in 2013 la celebrul meci CSU vs FCU:

     Aseara pe Realitatea TV, discutie despre acest meci si despre ultrasii vanduti pe sandwichuri si apa minerala:

Peluza Sud se întoarce acasă!!! Am vorbit din suflet la Realitatea TV despre situația Universității Craiova. Aștept cu emoție intrarea PS97 pe Stadionul Ion Oblemenco. Sper ca Dumnezeu să-i dea Olguței mintea cea de pe urmă și să nu încerce să creeze incidente.Aștept de la Jandarmerie să se comporte ca o instituție neutră. Îmi doresc să văd în tribune spectacolul care a fost până acum refuzat României de niște hoți care au sperat că pot să fure istoria cea mai frumoase echipe de fotbal. Acești hoți urmează să primească marți, 27 martie 2018 răspunsul vostru, al fanilor Universității Craiova.

Posted by Mihai Belu on 23 Martie 2018

 

PS: Avem un singur crez: PASIUNE FARA INTERES. Ne vedem marti la Romania – Suedia. FORTZA STIINTA! MUIE ULTRASILOR VANDUTI!