primar podari miting psd

Raspuns la miunciunile primarului din Podari dupa scandalul din presa! (foto + video)

     Se pare ca stirea despre meciul cu Jiul Podari, anulat pentru ca acestia trebuie sa fie prezenti la mitingul PSD, a luat o anvergura nationala. Stirea a fost preluata de multe ziare si televiziuni. Din cate am inteles, la Realitatea TV, portarul celor de la Podari a confirmat ca stirea este adevarata si ca de asemenea jucatorii nu au salariile platite de 3 luni. Li s-a promis ca salariile vor fi platite daca vor asista la miting. (link) Pe de alta parte, primarul a negat acuzatiile si, inspirat de propaganda clonei de la meciul Romania-Suedia, a mintit ca defapt motivul anularii ar fi faptul ca le-am fi facut praf stadionul in meciul din 14 aprilie 2018 (cel terminat 2 la 4):

Puteți să vedeți mâine, când se pleacă la miting, că nu va pleca niciun fotbalist. Sunt niște sclerozați. Nu există așa ceva, antrenorul și primarul nu au mers la jucători. Numai prostii! Asta-i opoziția nenorocită de la noi. Un lucru neadevărat, necinstit! Primarul și antrenorul n-au avut nicio treabă. N-o sa mearga niciun jucător la miting.

Noi am mai jucat cu Universitatea, iar galeria lor, când a venit ultima dată, ne-a distrus gardul, au distrus tot, tot, tot! Au rupt în picioare și gardul! Ce să facem, să ne judecăm cu ei? Cum să mai joci cu ei? Nici nu ne mai interesa acest meci, nu vedeți cât de răi sunt?”, a spus Gheorghiță Constantin pentru Ziare.com

     Dupa cum stie oricine a fost prezent la acea partida, nu a fost rupt nimic la meciul cu Podari. Meciul a fost si transmis video de Jurnal de Craiova iar filmarea este disponibila pe youtube, asa ca astfel de afirmatii se pot verifica foarte usor. Este inca o minciuna ordinara, copiata dupa alta la fel de ordinara despre cum am fi rupt sute de scaune la amicalul Romania-Suedia. Incearca sa ne portretizeze in presa drept violenti, dar minciuna are picioare scurte.

     Cei care au o problema mare cu violenta sunt cei de la Podari. Antrenorul cu portarii de la Podari a batut un suporter la acel meci. Din informatiile noastre, i-a dat una la ficat. Multumesc celor care m-au ajutat sa gasesc pozele puse la vremea respectiva pe grupurile de facebook:

antrenor podari violent

Mai jos avem un video cu antrenorul de la podari injurand-l ca la usa cortului pe Claudiu Balan:

Asa ameninta antrenorul celor de la Podari..

Publicată de David Titu pe Sâmbătă, 14 Aprilie 2018

De asemenea, Marcei Iancu a fost sunat si amenintat telefonic dupa aparitia acestei stiri in presa:


marcel iancu amenintat

     In ceea ce priveste meciul propriu-zis, s-a anuntat in presa (pe digi24.ro) ca primarul s-ar fi razgandit iar meciul s-ar putea tine pana la urma: 

UPDATE. În urma apariției informațiilor din presă, Jiul Podari s-ar fi răzgândit, iar meciul ar putea avea loc mâine.

     Pe site-ul AJF dolj scrie ca meciul a fost anulat si nu a fost desemnata o brigada de arbitrii. Cel mai probabil meciul nu se va tine. 

2018-06-08 18:00

A.C.S. JIUL PODARI – U CRAIOVA 1948.SA.

Teren: NU SE DISPUTA /

     Acesta este deja al 2-lea abuz al autoritatilor de culoare rosie impotriva echipei noastre din aceasta saptamana. Luni, consilierii PSD au decis ca stadionul Ion Oblemenco sa fie practic privatizat pe zero euro hotului ANRP, Mihai Rotaru.