poza pandurii fcu craiova amical

VIDEO. Când Știința vrea să fluiere, fluieră! A fost spectacol și în tribune la Tg. Jiu!

FC Universitatea Craiova a disputat primul meci amical de la revenirea din Antalya la Tg Jiu, cu Pandurii, iar Știința s-a simțit ca acasă pe stadionul gorjenilor. Cu un sector rezervat suporterilor din Peluza Sud 97, în care oltenii nu au avut loc, cei peste 600 de fanii ai alb-albaștrilor au făcut un spectacol de zile mari. Foarte mulți suporterii ai celor de la FC Universitatea Craiova au fost nevoiți să își găsească locuri și la peluză, după ce sectorul de la Trbuna II, acolo unde stăteau ultrașii olteni era plin până la refuz.

Revenind la meci, Nicolo Napoli a decis să trimită pe teren o formulă de joc în sistemul 4-2-3-1, iar Știința nu a arătat deloc ca o echipă de Liga 3 în fața celor de la Pandurii din Liga 2. Așa cum blogul vladaniel1948 a anunțat în zilele trecute, se pare că din retur portarul titular al Științei o să fie Mogoșanu. Paradele sale din meciul de la Tg Jiu i-au întărit postul de titular.

La rândul său, Robert Răducanu a arătat și el o poftă mare de joc, iar pe lângă golul marcat în poarta gorjenilor, fostul fotbalist al celor de la Concordia și Viitorul a contribuit și la golul doi înscris de Raicea, dar a mai avut și două bare. Tot în creștere putem spune că se află de la meci la meci și evoluțiile lui Codoban și Zimța, iar Tănase a fost la mijlocul terenului ca un metronom. Știința va disputa ultima partidă amicală, înainte de startul returului Ligii 3, sâmbăta viitoare la Slatina.

Primul 11 al Științei!

Mogoșanu- Negru, Dănănae, Ciucă, Cristiu-Codoban, Tănase-Raicea, Zimța, Răducanu-Bălan

sursa: Blog Daniel Vlad