Omul Saptamanii

CLAUDIU BALAN (5 OCTOMBRIE 2019)

claudiu balan fc universitatea craiova

Claudiu Balan s-a distrat cu apararea echipei Giarmata pe toata durata partidei. Pe langa cele doua goluri marcate, a avut numeroase alte ocazii si a obtinut si un penalty. Raicea si Stoenac s-au remarcat si ei.

CLAUDIU BALAN (5 OCTOMBRIE 2019)

claudiu balan fc universitatea craiova

Claudiu Balan a inscris singurul gol al nostru si a creat panica in numeroase randuri in careul advers. A fost cel mai periculos jucator din atacul nostru si nu mult i-a lipsit pentru a mai marca un gol si a ne aduce victoria.

MARIAN STOENAC (6 SEPTEMBRIE 2019)

Stoenac a marcat toate cele 3 goluri ale noastre in victoria tensionata cu Filiasi. A rezolvat partida printr-un euro-gol din lovitura libera in minutul 87.


OVIDIU DANANAE (16 MARTIE 2019)

poza ovidiu dananae fcu

Ovidiu Danane s-a remarcat cel mai mult in meciul cu Voluntari. Tot el a marcat si cel mai important gol al partidei, cel de deschidere a scorului. Si etapa precedenta trebuia sa iasa omul saptamanii insa din motive evidente, nu a mai fost nimeni desemnat.

NIMENI (16 MARTIE 2019)

poza nimeni

Nimeni nu a reusit sa iasa omul saptamanii dupa meciul cu Pucioasa.

Alex Raicea (9 MARTIE 2019)

alex raicea fc universitatea craiova

Desi Claudiu Balan a marcat cel mai important gol al partidei (cel de deschidere a scorului), Alex Raicea le-a marcat pe celelalte doua si a fost desemnat omul saptamanii. Amandoi au facut un meci frumos si au purtat echipa spre victorie a pe vremuri, in liga 4.

ROBERT RADUCANU (1 MARTIE 2019)

poza robert raducanu fcu craiova

Robert Raducanu, venit de la Viitorul Constanta, s-a remarcat cel mai mult in remiza rusinoasa cu Atletic Bradu. Deciziade de saptamana aceasta nu a fost una usoara intrucat si Alex Raicea a facut un meci bun.

LAURENTIU MOT (30 NOIEMBRIE 2018)

poza Laurentiu Mot fcu craiova

Laurentiu Mot a obtinut cea mai mare nota (8) in meciul cu Moreni. Desi nu a inscris, a evoluat foarte bine pe intreaga durata a partidei, indeplinindu-si foarte bine rolul de mijlocas central.

FLORIN COSTEA (24 NOIEMBRIE 2018)

poza florin costea fcu craiova

Florin Costea a deschis scorul printr-un sut superb, apoi a continuat sa marcheze la foc automat, fiind autorul a 5 din cele 8 goluri inscrise de echipa noastra in aceasta etapa.

CLAUDIU BALAN (16 NOIEMBRIE 2018)

claudiu balan fc universitatea craiova

Dupa o oarecare pauza necaracteristica, Claudiu Balan apare din nou pe acest panou. Aflat in revenire de forma, acesta a facut un meci bun si a marcat 2 din cele 3 goluri ale noastre cu Hermannstadt.

ALEXANDRU RAICEA (10 NOIEMBRIE 2018)

alex raicea fc universitatea craiova

Ca de obicei, Alex Raicea a impresionat prin jocul sau si a reusit sa si marcheze. A obtinut nota 8 in analiza partidei de sambata si a fost desemnat din nou (pentru a cata oara?) omul saptamanii.

FLORIN COSTEA (2 NOIEMBRIE 2018)

poza florin costea fcu craiova

Florin Costea a fost omul decisiv in partida de vineri, marcand unicul nostru gol si declansand batalia din parcul Romanescu. Jucator cu experienta, acesta nu a iertat cand s-a vazut intr-o situatie favorabila.

ALEXANDRU RAICEA (30 OCTOMBRIE 2018)

alex raicea fc universitatea craiova

Alex Raicea nu vrea sa imparta cu altii acest panou nici acum in liga a 3-a. Deja face parte din designul site-ului poza cu el. Chiar si in infrangerea dureroasa de marti, pe langa ca a fost decisiv, a gasit timp sa faca si umpic de spectacol ca de obicei. Nu stim ce se intampla insa cu partenerul lui de panou, Claudiu Balan, care nu pare prea in forma in ultima vreme.

OLIVIAN SURUGIU (26 OCTOMBRIE 2018)

poza cu Olivian Surughiu - FCU Craiova

Noul nostru transfer, Olivian Surugiu, a fost omul care a transat duelul de vineri. Acesta a marcat unicul gol al partidei dintr-o lovitura libera batuta superb la vinclu.

EZAKI CHIHIRO (21 OCTOMBRIE 2018)

poza Ezaki Chihiro

Noul nostru transfer, japonezul Ezacki Chihiro, a facut un meci de senzatie, in special in prima repriza cand a si reusit sa marcheze. Inca de la pauza se stia ca el va fi pe acest panou. Ii uram mult succes si nu avem dubii ca va fi alaturi de noi si in Liga 1 daca va continua sa joace asa.

NIMENI (6 OCTOMBRIE 2018)
poza nimeni

Nimeni nu a reusit sa iasa omul saptamanii dupa infrangerea cu Horezu. Nimeni nu a prea jucat nimic saptamana aceasta.

SABIN LUPU (30 SEPTEMBRIE 2018)

poza sabin lupu fcu craiova

Sabin Lupu a fost fara discutii omul acestei saptamani dupa ce a reusit un gol si o pasa de gol, plus multe alte actiuni bune in partea stanga de unde a furnizat centrari si a creat mai mereu panica prin incursiunile sale.

Villegas Perez (22 SEPTEMBRIE 2018)

Jucatorul care s-a remarcat cel mai mult in egalul de la Magurele a fost columbianul Villegas Perez.

ALEXANDRU RAICEA (14 SEPTEMBRIE 2018)

alex raicea fc universitatea craiova

Desi am luat bataie, avem totusi un om al saptamanii. Alex Raicea s-a remarcat cel mai mult in meciul cu Voluntari, reusind sa faca si putin spectacol.

NIMENI (8 SEPTEMBRIE 2018)

poza nimeni

Nimeni nu a reusit sa iasa omul saptamanii in urma egalului alb cu FC Pucioasa. Dupa un meci caracterizat de joc mort la mijlocul terenului, mingi lungi aruncate la bataie si lipsa de creativitate in fata unei aparari supra-aglomerate, nimeni nu a reusit sa iasa in evidenta.

CLAUDIU BALAN (1 SEPTEMBRIE 2018)

claudiu balan fc universitatea craiova

Claudiu Balan a fost fara doar si poate omul decisiv din meciul cu Brasov. Acesta a reusit hatrick-ul, fiind marcatorul tututor celor 3 goluri ale noastre.

STEFAN KOVARI (25 AUGUST 2018)

Noul nostru transfer, Stefan Kovari, a facut un meci excelent sambata. Pe langa golul marcat, acesta a fost foarte prezent in joc a evoluat la un nivel ridicat pe toata durata partidei.

Liga 3⇑    Liga 4⇓