Omul Saptamanii

CLAUDIU BALAN (20 IUNIE 2018)

claudiu balan fc universitatea craiova

De-a lungul acestui sezon, Claudiu Balan a marcat meci de meci la foc automat si a fost premiat de AJF, fiind golgheterul campionatului. Il premiem si noi cu o plasare pe acest panou unde va sta pana in toamna.

ALEXANDRU RAICEA (2 IUNIE 2018)

alex raicea fc universitatea craiova

Decizia din aceasta saptamana nu a fost foarte clara. Totusi, Alex Raicea pare sa fi jucat cel mai bine. Una din cele mai importante calitati ale sale este constanta, calitate ce l-a facut sa apara atat de des pe acest panou.

CLAUDIU BALAN (26 MAI 2018)

poza claudiu balan

Claudiu Balan a fost fara discutii omul decisiv in disputa cu Danubius Bechet. Folosindu-se de sangele rece caracteristic, a intors meciul prin cele doua goluri ale sale venite intr-un moment critic.

ALEXANDRU RAICEA (19 MAI 2018)

alex raicea fc universitatea craiova

Intr-un meci in care inclusiv vedetele au evoluat slab, Alex Raicea a fost omul decisiv. Desi nici el nu s-a ridicat la nivelul obisnuit, a fost totusi ceva mai clar in joc decat coechipierii lui pe toata durata partidei.

ANDREI PREDA (12 MAI 2018)

gogoasa andrei preda omul saptamanii

Pentru prima data in acest sezon, omul saptamanii a iesit portarul. Andrei Preda a fost omul decisiv in meciul greu din cupa cu Dunarea Calafat, castigat cu 1-0. Interventiile lui au facut ca drumul foarte important ce ne asteapta in aceasta competitie sa continue mai departe.

MIHAI DINA (5 MAI 2018)

mihai dina fc u craiova

Mihai Dina a avut ca de obicei o evolutie foarte buna si a marcat 3 goluri in disputa de sambata. Dupa ce a revenit in tricoul alb-albastru, acesta a evoluat constant meci de meci si s-a dovedit a fi cel mai bun transfer facut de noi in pauza de iarna.

CLAUDIU STEFAN (28 APRILIE 2018)

Claudiu Stefan fc u craiova

Intr-o saptamana ce a vazut atatea goluri, decizia a fost una grea. Totusi, Claudiu Stefan le-a marcat pe cele mai multe in meciul de sambata si a fost in mare forma, facand probabil cel mai bun meci al sau din acest sezon. Poate este nedrept fata de Samuel Luica care s-a ridicat foarte mult si a impresionat in ultimele 3 meciuri, insa asa e cand joci in aparare si se baga 10 goluri pe meci. Acest panou va fi mereu nedrept fata de jucatorii din aparare cel putin pana in liga a 3-a.

ADRIAN CARSTEA (21 aprilie 2018)

poza adrian carstea fc u craiova

Adrian Carstea este omul care s-a remarcat cel mai mult in meciul de sambata. Pe langa cele doua goluri inscrise, acesta a avut o evolutie buna pe toata durata partidei si a fost, ca de obicei, foarte prezent in joc.

ALEXANDRU RAICEA (14 aprilie 2018)

Cele doua goluri frumoase marcate in meciul de sambata, alaturi de evolutia buna avuta pe toata durata partidei l-au adus din nou pe Alex Raicea pe acest panou. Din pacate nu a fost prins in poza asa ca atasam una mai veche.

CLAUDIU BALAN (31 MARTIE 2018)

poza claudiu balan

Am pierdut numarul de goluri inscrise de Claudiu Balan in aceasta saptamana. Un singur lucru stim: au fost multe.

Adrian Carstea, aflat in revenire de forma, a marcat doua goluri la Plenita si a facut un meci bun si cu Recolta Ostroveni, mai ales in prima repriza cand a fost foarte prezent in joc. Totusi, Claudiu Balan a marcat la foc automat in ambele meciuri asa ca el a fost ales omul saptamanii.

ALEXANDRU RAICEA (22 MARTIE 2018)

Saptamana aceasta decizia s-a dovedit a fi foarte grea. Ovidiu Dananae a obtinut nota 11 in meciul cu Bechet. A deschis jocul, a dat cursivitate, s-a aparat perfect iar per total a facut un joc absolut impecabil. Claudiu Balan si Mihai Dina au avut ca de obicei golurile la ei.

Totusi, Alex Raicea a deschis scorul si a obtinut un penalty cu Bechet iar in meciul cu Dabuleni, el a fost NVP-ul partidei. Desi poate este nedrept fata de cei care evoluaza in aparare, tot Alex Raicea a fost desemnat (pentru a cata oara?) omul saptamanii, tinand cont de ambele evolutii din ultimele doua meciuri.

GABRIEL GARBITA (2 DECEMBRIE 2017)

Dupa un final bun de sezon, Gabriel Garbita a reusit in cele din urma sa isi puna poza pe acest panou unde va sta pana in primavara. Cele doua goluri marcate de el au fost decisive pentru victoria noastra din meciul nebun cu Viitorul Carcea.

ALEXANDRU RAICEA (25 NOIEMBRIE 2017)

Alex Raicea a fost omul acestei saptamani avand o evolutie foarte buna in meciul de sambata. Evolutia nu a fost una intamplatoare, acesta jucand excelent de la meciul cu Segarcea incoace.

CLAUDIU BALAN (18 NOIEMBRIE 2017)

La fel ca saptamana trecuta, tot Claudiu Balan a fost omul decisiv in meciul de sambata. A intors scorul marcand doua din cele 4 goluri ale noastre si a avut o evolutie foarte buna intreaga partida.

CLAUDIU BALAN (11 NOIEMBRIE 2017)

Claudiu Balan a fost omul care a transat partida cu Dunarea Calafat. A reusit egalarea printr-un lob de finete apoi a inchis meciul cu un al doilea gol, stabilind scorul final de 3 la 1 pentru echipa noastra.

ALEX RAICEA (4 noiembrie 2017)

Alex Raicea a fost fara doar si poate omul acestei saptamani dupa un gol de senzatie reusit la Segarcea, venit pe fondul unui meci foarte bun facut de el. A plecat de la mijlocul terenului, a driblat de unul singur toata echipa adversa si a reusit sa finalizeze cu gol.