poza muie csu craiova dragnea psd

RUSINE PSD – Suporterii, tratati ca niste caini in judetul lui Dragnea

   Bataie de joc la meciul de ieri cu echipa lui Valentin Dragnea (fiul lui Rosu-imparat), rivala noastra la promovare. Desi s-au deplasat 130km pana in Tranznistria Teleorman pentru a asista la acest derby, suporterii nu au fost lasati sa intre pe stadion dupa ce au scandat injurii la adresa lui Dumnezeu. Democratie, democratie, dar nici chiar sa-l injuri pe Dumnezeu la el acasa, in judetul Teleorman.

   Astfel, suporterii au fost nevoiti sa ocoleasca stadionul si sa isi rupa picioarele mergand prin balarii si cale ferata in cautarea unui loc de unde sa vada meciul. Ba chiar a si trecut un tren pe acolo in timpul deplasarii insa acesta a oprit iar suporterii i-au facut apoi loc sa treaca. Intr-un final, fanii au reusit sa ajunga in spatele uneia dintre porti si au urmarit meciul din afara stadionului, de dupa doua randuri de garduri, neputand sa se bucure de spectacolul fotbalistic.

   Judetul Teleorman pare sa fi ramas in anii 90 nu doar din punct de vedere al PIB-ului pe cap de locuitor (fiind cel mai sarac judet din Romania) dar si ca mentalitate. Ideile despre libertate si democratie nu au prins chiar la toti. Mai sunt uni care daca ar mai putea, nu s-ar da in laturi de la a pune minerii sau jandarmii sa-i joace in picioare pe cei care deranjeaza. Doar faptul ca nu pot ii opreste s-o faca, nu vre-o problema de constiinta. Ar face-o si maine de-ar putea, razand cinic pe sub mustata, fara nici cea mai mica jena.

   Legat de partea fotbalistica, Craiova a deschis scorul in minutul 3 prin Avram. Alb-albastrii au jucat acceptabil restul primei reprize iar scorul s-a mentinut pana la pauza. Dupa reluarea jocului, echipa noastra pare sa fi facut prea devreme pasul in spate, gazdele fiind cei care au atacat mai mult. In minutul 84, Florin Costea a ratat o ocazie monumentala iar in fotbal ocaziile se razbuna. La faza imediat urmatoare, Turnu Magurele a obtinut un penalty dupa o faza foarte discutabila si a reusit egalarea. Astfel, in loc de 2-0 pentru noi, scorul final a fost un 1-1 frustrant. 

scandal liviu dragnea muie psd turnu magurele

UPDATE: Incidentul a facut inconjurul presei si se pare ca nu a fost singurul de acest gen din ultima vreme. In aceiasi zi, suporterii Poli Iasi au intampinat probleme dupa ce au scandat impotriva PSD la meciul cu Dinamo. Probleme asemanatoare au avut si suporterii lui Otelul Galati – Suporterii Oţelului Galaţi, gazaţi la Sarichioi, când au scandat „M… PSD“. Un fan a ajuns la spitalul din Tulcea, sufocat.

PS: O dorinta, sincera – ROMANIA LIBERA!