poza csu craiova stiri privatizare ilegala

PSD a decis: Stadionul Oblemenco, privatizat pe zero euro lui Mihai Rotaru

     Sperantele de a juca meciul de baraj pe Ion Oblemenco au luat sfarsit. Desi in Bucuresti nu este nici un fel de problema ca Academia Rapid si CSA Steaua sa joace pe Arena Nationala iar in Timisoara ambele echipe pot evolua linistite pe Dan Paltinisanu, acest lucru nu este posibil la Craiova. Nici nu ne asteptam la altceva, avand in vedere ce s-a intamplat in 2013 cand am fost dati afara de pe Oblemenco pentru a face loc echipei de partid.

     Luni, consilierii locali PSD-isti au respins cele doua cereri ale noastre de a juca barajul pe Ion Oblemenco, cu plata chiriei efectuata inainte. Desi initial cererea trecuse prin voturile opozitiei, Mihai Genoiu a solicitat intrunirea unei sedinte extraordinare pentru a se mai vota odata pana votul iese „cum trebuie”. Consilierii PNL au parasit sala sustinand ca aceasta problema nu are ce cauta pe ordinea de zi, ea fiind votata anterior. Totusi, de aceasta data votul a iesit „cum trebuie” si practic Ion Oblemenco a devenit oficial stadionul privat al lui Mihai Rotaru. Singura solutie de atac ramasa este calea justitiei.

psd craiova mihail genoiu

 

     Astfel de abuzuri sunt, cu parere de rau, absolut normale intr-un oras dominat atat de autoritar de partidul-stat PSD. Din pacate, in aceasta regiune a tarii, situatia politica este similara cu cea din China sau din Rusia. La Craiova se voteaza lafel de la 1948 incoace. Neexistand o competitie politica echilibrata, partidul-stat isi poate permite sa faca oricate abuzuri doreste, fara frica ca ar putea pierde alegerile.

     Dar… „fie roata si patrata tot se intoarce ea odata”. Uniti, puternici, vom trece peste multe piedici! Muie CSU, Muie Genoiu, Muie PSD si jegurilor comuniste!