poza muie dragnea stadion oblemenco craiova

Liberalii avertizeaza fanii FCU despre privatizarea pe 0 euro a stadionului Oblemenco!

Marian Vasile, membru în Cosiliul Primăriei Craiova din partea PNL, a dezvăluit pentru blogul vladaniel1948 că în urma actului adițional pe care membrii PSD din Primaria din Bănie vor să îl supună joi la vot nu îi va permite sub nici o formă lui FC Universitatea Craiova să intre pe stadionul Oblemenco,

„Hai să fim serioși! Ei cred că s-au întâlnit hoții cu proștii, nu? Dar voi credeți că domnul Adrian Mititelu, cel pe care eu îl consider un om care a acumulat multă experiență juridică în ultimii ani, nu și-a dat seama ce vor să facă ăștia cu actul ăsta adițional? Prin acest act adițional, pe care eu l-am studiat foarte bine, cei de la CSU vor avea drepturile mărite și mai tare. Vor avea dreptul exclusiv și pentru vândutul băuturilor răcoritoare. Vă dați sema ce combinații se fac? Adică, societății care administrează echipa de fotbal de Liga 1 din Craiova i se va permite de acum să taie și să spunzure și mai tare pe Oblemenco. Să fie foarte clar acest lucru. Mașinăria de vot a lui PSD va trece fără nici o problemă acest act adițional. Se va lua la cunoștiință și de schimbarea numelui pentru că vechiul contract era făcut când echipa avea un alt nume. Dar stiți unde este problema? Lumea stă în casă și nu iese la vot atunci când trebuie, iar acum uitați ce se întâmplă. Noi cei de la PNL vrem foarte clar ca pe acest stadion să intre toți cei care pot să contribuie cu bani la bugetul Primăriei Craiova. Nu ne interesează că este vorba despre Mititelu, Georgescu, Popescu sau Ionescu. Dacă oamenii plătesc, atunci să intre pe Oblemenco, deoarece stadionul este făcut din bani publici și este al tuturor craiovenilor.

Însă stai liniștit că FCU nu o să intre pe Oblemenco decât atunci când cei de la PSD vor pierde puterea în Consiliu. La ora asta nu e făcut niciun tarif pentru echipele din Ligile inferioare. Special s-a făcut acest lucru. Degeaba vine Mititelu cu cei 8.000 de euro pe meci pentru că ei vor spune că nu există tarif și nu au bază legală. Păi ce facem acum? Am ajuns să îi întrebăm pe cei de la CSU dacă vrem să facem și noi un alt eveniment pe Oblemenco? Vezi Doamne ei au exclusivitate. Mă refer la spectacol, meci de fotbal sau alt timp de eveniment social. Trebuie să le cerem lor voie, adică societății care administrează echipa de fotbal a Craiovei din Liga 1/ Dacă cei de la CSU spun că nu se poate, deoarece se antrenează la ora aia portarul lor, atunci nimeni nu intră acolo. Mai mult, după ce că îl aveau dat pe 15 ani acum se mărește contractul cu încă cinci ani.

Plus că se face o mare măgărie cu intrarea acestei societăți private în cantonamnetul din Lunca Jiului. Asta se va face acum după ce o să treacă actul adițional. Dar FCU de ce nu are dreptul să folosească această bază de pregătire? Cantonamentul este făcut din bani publici. S-au băgat acolo câteva milioane de euro, iar noi ce facem acum? Acordăm facilități doar unei singure socității private, nu? Voi nu considerați că li se acordă prea multe facilități acestei societăți private care administrează echipa de fotbal a Craiovei din Liga 1? Eu ca politician am tot dreptul să trag un semnal de alarmă și chiar o să fac o conferință de presă. De banii publici nu își bate nimeni joc și nu face nimeni ce vrea pentru că o să vină ora scadenței și atunci toți se vor ascunde. Ce atâtea exclusivități și facilități pentru o societate privată a domnului Rotaru sau cine naiba o administrează? De unde până unde? Când le-am spus să folosim banii alocați pentru refacerea cantonamentului din Lunca Jiului, pentru modernizarea Colegiului Carol au sărit ca arși și au spus că banii aia sunt pentru sport. Ok, pentru sport, dar doar pentru o singură societate privată? Este strigător la cer ce s-a întâmplat și la sfârșitul anului trecut. Taxele și impozitele locale pe 2019 nu s-au dezbătut public, într-o sedință, tocmai să nu vină suporterii lui FCU. Pentru prima dată în istoria orașului s-a întâmplat așa ceva”, a încheiat Vasile.

sursa: blog Daniel Vlad