poza jiul podari fc u craiova

Inca o victorie, a 23-a! Nici locul 2 in clasament nu a putut pune probleme

     Sambata, FC U Craiova s-a deplasat cativa kilometrii in afara orasului pentru a da piept cu ocupanta locului 2 in clasament, formatia Jiul Podari. In tur, Craiova a castigat cu 5-0 pe stadionul Aripile.

     Alb-albastrii au dominat autoritar debutul primei reprize si si-au creat numeroase ocazii de a marca. Mingea a stat in permanenta in preajma careului advers pana in minutul 24 cand Eduard Dina a deschis scorul dupa o lovitura cu capul. Gazdele au reusit apoi sa echilibreze cat de cat jocul si chiar si-au creat 2-3 ocazii importante de a marca. Andrei Preda (Gogoasa) s-a opus prin cateva interventii de exceptie iar scorul la pauza a ramas 1 la 0.

     Asemeni primei parti a jocului, Craiova a inceput in forta si a 2-a repriza iar golurile nu au intarziat sa apara. Alex Raicea a facut 2-0 in minutul 52 dupa o actiune rapida. Trei minute mai tarziu, Claudiu Balan a marcat un gol frumos din semi-foarfeca ducand scorul la 3-0. Podarenii au reusit reducerea diferentei in minutul 73 dupa un gol marcat din penalty. Desi Craiova nu a mai fortat, Alex Raicea a mai marcat odata in minutul 80 dupa un un-doi rapid, asemanator celui de la primul gol marcat de el. Ultimul gol al partidei a apartinut insa gazdelor care au marcat in minutul 85 tot din penalty, stabilind astfel scorul final de 4 la 2 pentru FC U Craiova.

     Alb-albastrii ajung astfel la victoria cu numarul 23 din tot atatea posibile in campionat, dupa un meci fara prea mari emotii. Trebuie spus insa ca desi partida a fost controlata de noi, cei de la CS Podari au aratat ceva calitate in joc, in special in atac, acestia fiind totusi echipa de pe locul 2 in campionat.

     Urmatorul meci va avea loc miercuri, 18 aprilie, stadion Aripile, impotriva celor de la AS City Leu, meci contand pentru Cupa Romaniei.

AS City Leu poza