fc u craiova flacara motatei

„Scor de curtea scolii” si cu Flacara Motatei! Alb-albastrii au marcat la foc automat

     Dupa un 13-0 miercuri cu AS City Leu, Craiova face „scor de curtea scolii” si cu Flacara Motatei. In tur, aceiasi echipa a reusit sa ne puna ceva probleme insa Craiova de dupa pauza de iarna arata mult mai bine decat in toamna.

     Alb-albastrii s-au instalat in jumatatea adversa inca de la fluierul de start al partidei iar golurile nu au intarziat sa apara. Samuel Luica a deschis scorul in minutul 17 cu un sut suberb de la distanta. Pana la pauza au mai urmat alte 5, meciul fiind transat inca din prima repriza. A doua parte a jocului a mai vazut inca 4 goluri, scorul final devenind astfel 10-0. Probabil diferenta de pe tabela ar fi fost chiar mai mare daca ar fi evoluat si Claudiu Balan, golgheterul nostru. Din pacate acesta a fost suspendat pentru cumul de cartonase galbene si a urmarit meciul din tribuna.

     Au marcat pentru noi: Samuel Luica, Adrian Carstea (2), Alex Raicea, Andrei Gheorghe, Alexandru Armaselu (2), Lucian Condrea, Mihai Dina si Claudiu Stefan. Omul Saptamanii a fost desemnat Adrian Carstea pentru cele doua goluri marcate si jocul foarte bun facut pe toata durata partidei.

     Este de notat ca jocul practicat de Craiova dupa sfarsitul pauzei de iarna arata mult mai bine decat arata inainte. Echipa joaca mai articulat, e mai omogena iar unii jucatori ce aveau potential insa nu impresionau, au crescut mult ca nivel de joc. Echipa nu mai are verigi slabe.

     Desi este greu de comentat ceva la 24 din 24 de victorii, trebuie spus ca am avut si emotii uneori in turul campionatului. Au existat si meciuri mediocre. Din fericire faptul ca avem un staff tehnic de liga 1, asa cum era de asteptat, a dus la cresterea echipei odata cu trecerea timpului. Tot timpul este cel ce a adus o anumita omogenitate in joc.

     Urmatorul meci va avea loc miercuri, in deplasare, contra celor de la Metropolitan Isalnita. Stadionul este foarte bun, rivalizeaza cu cel al Victoriei Carcea.

galerie flacara motatei fcu craiova

suporteri flacara motatei fcu craiova