poza fcu craiova viitorul domnesti

FCU, victorie „domneasca”!

FCU a intalnit vineri, 17 mai, la Domnesti, pe Viitorul din localitate, meci contand pentru etapa cu numarul 29 a Ligii a 3-a, Seria a 3-a.

Meciul s-a desfasurat fara spectatori, intrucat gazdele nu au avut bani pentru a angaja o firma de paza care sa asigure securitatea spectatorilor. Oare cine prezenta pericol public la un meci fara miza de liga 3?

Inaintea acestei etape, gazdele ocupau ultimul loc in clasament cu numai 3 egaluri in aceste sezon si 123 goluri primite.

Adi Filip a inceput meciul in clasicul modul 1-4-3-2-1, cu Enache in poarta, Kovari-Dananae(c)-M.Avram-Cristiu pe linia de fund, trioul Mot-Tanase-Suciu la mijloc si cu Ster varf impins, ajutat pe benzi de Zimta si Balan.

Gazdele au reusit perfomanta de a deschide scorul in minutul 8. In urma unui contraatac, numarul 5 de la gazde este gasit nemarcat la aproximativ 25 de metri si suteaza in vinclul portii lui Enache.

Egalarea a venit in minutul 19. Balan finalizeaza din 6 m centrarea venita de la Cristiu.

Zimta a facut 2-1 in min 22, finalizand cu un sut din careu la coltul lung.

Ster a inchis tabela in minutul 77. Zimta a executat foarte bine un corner, Raducanu a deviat cu capu iar Ster a impins mingea in plasa din 2 m.

Au mai evoluat la FCU Raicea si Raducanu.

Etapa viitoare, ultima a sezonului, echipa noastra va evolua pe teren propriu cu Flacara Moreni.

sursa: Blog FCU1948