Poza Ajax Dobrotesti 0 - 7 FC U Craiova

Alb-albastrii castiga detasat cu Ajax Dobrotesti

   Echipa noastra a castigat fara emotii meciul cu lanterna rosie Ajax Dobrotesti, scor 0-7, ajungand la 16 victorii din 16 posibile. Au marcat pentru noi Claudiu Balan (2), Alexandru Raicea, Adrian Cârstea, Andrei Gheorghe, Gabriel Gârbita si Geani Marinoiu.

   Meciul a fost transat inca din prima repriza, la pauza scorul fiind deja 6 la 0. In a 2-a parte a jocului, Craiova nu a mai fortat atat de mult si a mai inscris doar o singura data. Scorul de la pauza i-a permis lui Nicolo Napoli sa introduca pe teren mai multi jucatori ce au evoluat mai putin pana acum pentru a le face rodajul. Este de mentionat si faptul ca echipa din Dobrotesti a jucat ceva mai bine in partea secunda, iesind tare la pressing in jumatatea noastra de teren, strategie ce s-a dovedit a fi de succes.

   De la echipa noastra s-au remarcat Claudiu Balan si Alexandru Raicea care de ceva timp se afla in forma maxima. Nu acelasi lucru se poate spune si despre Adrian Carstea care desi are calitate in joc, de cateva meciuri parca nu a mai oferit acelasi spectacol cu care ne-a obisnuit pana acum, fiind eclipsat de cei doi colegi ai sai mai sus mentionati.

   Acest meci cu Ajax Dobrotesti a fost ultima deplasare a echipei noastre din acest an iar suporterii au fost prezenti in numar foarte mare si au facut spectacol ca de obicei. Sambata viitoare la ora 11:00 urmeaza un meci acasa cu Victoria Carcea, echipa ce are sanse bune sa prinda playoff-ul si cu care exista o anumita rivalitate dupa primirea foarte ostila de care am avut parte pe terenul lor in meciul din tur. Acesta va fi ultimul meci al alb-albastrilor din acest an, urmand apoi pauza de iarna.

   Le tinem pumnii si speram sa incheiem anul mentinand seria de victorii pe linie.