fc universitatea craiova cupa

Sarbatoare in tribune! Craiova castiga cupa si isi ia adio de la Liga 4

     La cateva zile dupa ce instanta a confirmat definitiv si irevocabil cine este continuatorul clubului de la 1948 si cine este doar o clona, FC U Craiova s-a impus cu 5-0 in finala cupei pe un stadion arhiplin si a facut eventul. Dupa meci a avut loc atat ceremonia de decernare a cupei cat si cea de decernare a premiilor pentru castigarea campionatului (cea din urma amanata din cauza mitingului PSD). 

     Meciul a fost transat inca din prima repriza gratie reusitelor lui Alex Raicea (21′), Eduard Dina (32′), Claudiu Balan (37′, 41′) si Mihai Dina (45′). In a 2-a parte a jocului, alb-albastrii nu au mai fortat iar scorul final a fost acelasi ca cel de la pauza: 5 la 0

     Odata cu fluierul final a inceput ceremonia de decernare a premiilor. Suporterii, echipa si stafful tehnic au sarbatorit impreuna realizarile din acest sezon. Cu 38 de victorii din 38 in meciurile oficiale si o galerie unica in tara ce nu si-a lasat echipa la greu, FC U Craiova a traversat cu brio acest sezon. Uniti, puternici, am trecut si vom trece peste multe piedici!

     Liga 4 a fost o experienta unica pentru noi si putem spune ca a fost distractiv. Chiar daca am tot injurat maidanele pe care am jucat, sunt sigur ca la un moment dat ne vom aduce aminte cu nostalgie de aceasta perioada.

peluza sud 1997

muie cs u craiova o clona fara palmares

peluza sud finala cupei judetene

cupa judeteana dolj

sarbatoare fc u craiova

     In ceea ce priveste viitorul, liga 3 va debuta pe 25 august iar faza nationala a cupei va incepe tot in luna august. Seria in care vom juca nu a fost decisa inca. Acest lucru se va decide cu putin timp inainte de inceperea sezonului, in functie de cum sunt asezate pe harta echipele. Cel mai probabil vom juca in seria de vest.