poza fcu craiova - atletic bradu

FC U Craiova invinge cu 3-0 in primul meci din camptionat pe un stadion semi-gol

     Alb-albastrii au invins cu 3-0 echipa Atletic Bradul, formatie de mijlocul clasamentului, in prima etapa a ligii 3.

     Prima repriza a fost una slaba pentru echipa noastra si a starnit ceva nemultumiri in tribune. Dupa doua ocazii mari ale noastre in debutul jocului, oaspetii au dominat urmatoarele 30 de minute  insa nu au reusit sa fie periculosi. Ultimele 15 minute ne-au apartinut noua, insa nici noi nu am reusit sa ne mai cream ocazii importante. Meciul parea sa se indrepte spre un 0-0 frustrant.

     Nu stim ce s-a intamplat la pauza insa o cu totul alta echipa a revenit pe teren. Probabil autocarul a intarziar iar FC U Craiova deabea atunci a ajuns la stadion. Cert este ca in sfarsit a intrat pe teren o favorita la promovare. Stefan Kovari a deschis scorul in minutul 48 printr-o lovitura cu capul. Doar doua minute mai tarziu, Alex Raicea majoreaza diferenta. Craiova continua sa atace iar in minutul 73, Mihai Dina duce scorul la 3-0. Dupa acest ultim gol, alb-albastrii au temperat putin jocul si au cautat sa tina de minge, fiind multumiti de rezultat.

     FC U Craiova obtine astfel o victorie care aduce multa liniste dupa un debut slab in cupa iar Stefan Stoica isi mai spala din pacate.

     Partea proasta a meciului de ieri a fost asistenta redusa din tribune si atmosfera ce a fost mult sub cea obisnuita. Cei care au fost prezenti la meciurile din liga 4 au simtit ca au gresit meciul cand au intrat pe stadion sau chiar inca de pe cand au parcat masina. Desi suporterii prezenti au incercat sa suplineasca lipsa Peluzei Sud, acest lucru nu a prea reusit. Totusi, trebuie mentionat ca la partida au asistat peste 1300 de persoane insa acestea au stat la tribuna 1, motiv pentru care nu s-au vazut pe filmare.

     Reamintim ca pe acest site puteti vizualiza: PROGRAMUL, CLASAMENTUL si HARTA ECHIPELOR ligii 3. Pentru a viziona meciuri live trebuie dat click pe televizorul din dreapta paginii care conduce catre canalul oficial al clubului. Meciul de ieri poate fi revazut integral AICI