fc u craiova jiul podari

Echipele bune si cand joaca prost castiga! 3-1 cu Jiul Podari dupa un meci dificil

     Craiova a dat piept cu Jiul Podari, ocupanta locului 2, in a 3-a etapa a play-off-ului. Desi in general „rupem tot” pe terenul sintetic de pe Aripile, duelul de ieri s-a dovedit a fi unul dificil. Doar Tractorul Cetate si Viitorul Carcea au reusit sa ne puna probleme pe acest teren pana acum.

     Prima repriza a fost una slaba pentru alb-albastrii. Au fortat, insa jocul a fost echilibrat iar Podarenii si-au creat la fel de multe ocazii importante ca si noi. Insistenta si-a spus pana la urma cuvantul iar Adrian Carstea a reusit deschiderea scorului cu 2 minute inainte de pauza printr-o lovitura libera executata perfect.

     Problemele au continuat si dupa pauza. Jiul Podari s-a aparat foarte bine si a continuat sa aiba calitate in actul ofensiv, dovedind ca nu intamplator se afla pe locul 2 in clasament. In minutul 53, acestia au reusit egalarea. Golul a picat insa foarte bine alb-albastrilor care in sfarsit au realizat pericolul si s-au trezit din somn. In minutul 65, Alex Raicea face 2-1 dupa o actiune frumoasa. Craiova continua sa atace iar Claudiu Balan face 3-1 in minutul 77 printr-un gol superb, stabilind scorul final al disputei. Este de mentionat si faptul ca oaspetii au jucat dur iar un jucator al lor a vazut rosu inspre finalul partidei. 

     Per total a fost un meci dificil. Jocul slab al noastru din prima repriza, coroborat cu jocul bun al echipei adverse si arbitrajul potrivnic au facut ca duelul de ieri sa fie clasificat la categoria „emotii moderate”. Lista completa a meciurilor cu emotii de pana acum:

Tractorul Cetate 3 – 5 FC U Craiova – emotii mari

Progresul Bailesti 0 – 1 FC U Craiova – emotii mari

Flacara Motatei 2 – 3 FC U Craiova – emotii moderate

Dunarea Calafat 1 – 3 FC U Craiova – emotii moderate

FC U Craiova 4 – 2 Tractorul Cetate – emotii moderate

FC U Craiova 5 – 3 Viitorul Carcea – meci de infarct

Dupa pauza de iarna:

Dunarea Calafat 0 – 1 FC U Craiova (cupa) – emotii moderate

FC U Craiova 3 – 1 Jiul Podari – emotii moderate

Urmatorul meci va avea loc miercuri, ora 18:00, in deplasare contra formatiei Amarastii de Jos, singura echipa de liga a 5-a calificata in semifinalele cupei, faza judeteana.