poza FCU Craiova 0 - 2 CSM Slatina

Debut cu stangul, 0-2 cu CSM Slatina in cupa! „Mourinho” a intrat deja in disgratia suporterilor.

     FCU Craiova a luat bataie de la formatia de liga 4, CSM Slatina, iar aventura noastra in Cupa Romaniei se sfarseste subit. Cu o saptamana inainte, aceiasi CSM Slatina ne-a invins cu 1-0 intr-un meci amical. Acestia aveau o cota de 11 la casele de pariuri in cazul unei victorii in fata noastra.

     Prima repriza a fost una echilibrata, cu ocazii mari la ambele porti. Alb-albastrii au dominat insa slatinenii au jucat bine pe contre si au reusit sa marcheze in minutul 30 prin Andrei Bara.

     In a doua parte a jocului, Craiova a cautat cu disperare egalarea insa nu a reusit sa isi creeze prea multe ocazii importante. Echipa noastra a fost lipsita de solutii in fata apararii supra-aglomerate a gazdelor. Aceiasi echipa care inainte gasea atat de usor drumul spre poarta s-a vazut fortata sa apeleze uneori la rusinoasele mingi lungi, aruncate la bataie. CSM Slatina a continuat sa fie periculoasa pe contre, prinzandu-ne mai mereu descoperiti la actiunile de acest gen. In ultimul minut al prelungirilor, acelasi Andrei Bara a mai inscris odata, stabilind scorul final de 2 la 0.

     Suporterii au fost prezenti in numar mare si in aceasta deplasare. Spre finalul jocului acestia s-au aratat nemultumiti de prestatia noului antrenor, poreclit „Mourinho” inca de la amicalul precedent si au scandat numele lui Napoli.

     Poate ca este inca devreme pentru a trage concluzii insa cert este ca echipa traverseaza o faza proastra.

poza peluza sud la slatina