poza fc u craiova danubius bechet

Universitatea Craiova spulbera locul 4 in clasament pe stadionul Aripile

     Sambata, pe o vreme neprietenoasa, alb-albastrii au primit vizita echipei Stiinta Danubius Bechet, formatie aflata pe loc de play-off.

     Craiova s-a avantat in atac inca din debutul jocului iar golurile nu au intarziat sa apara. Dupa o lovitura de cap aparata de portarul oaspetilor, mingea a ricosat la Alexandru Raicea care nu a iertat si a reusit deschiderea scorului. Nu a trecut mult timp pana cand acelasi Alex Raicea a fost faultat in careu si a obtinut o lovitura de la 11 metri. Penalty-ul a fost transformat de Claudiu Balan iar diferenta de pe tabela s-a majorat. In minutul 30, Claudiu Balan a mai reusit un gol, facand ca la pauza sa se intre cu scorul de 3 la 0.

     A doua parte a jocului avea sa reprezinte o repetare a primei din punct de vedere al golurilor. Mihai Dina a inscris in minutul 75 iar doar doua minute mai tarziu a mai marcat o data, reusind dubla si totodata ducand scorul de pe tabela la 5 la 0. Gabriel Garbita a fost insa cel care a stabilit scorul final de 6 la 0, printr-un gol marcat in minutul 83.

     FC U Craiova bifeaza astfel inca o victorie, a 19-a din 19 posibile in campionat. Jocul de astazi a confirmat inca o data invincibilitatea alb-albastrilor pe terenul Aripile, teren ce se pare ca favorizeaza echipele tehnice. Rareori s-a intamplat sa avem emotii la meciurile de acasa, indiferent de locul ocupat de adversar in clasament.

     Urmatorul meci va avea loc duminica (nu sambata), ora 11:00, pe stadionul din localitatea Plenita. Meciul probabil a fost mutat cu o zi mai tarziu datorita prognozei meteo mai bune. De asemenea, stadionul este dotat cu tribuna, beneficiand astfel de conditii mult mai decente decat cele din deplasarea precedenta cand practic am fost bagati intr-un țarc.

     Toata lumea este insa cu gandul la amicalul Romania – Suedia cand Peluza Sud se va intoarce acasa pentru prima data dupa multi ani. Bilete pentru acest meci pot fi cumparate de pe site-ul Bilete.ro. Adunarea se face la ora 17:30 in parculetul din cartierul Rovine de unde ne vom deplasa organizat inspre stadion.

poza suporteri meci danubius bechet

poza danubius bechet

poza jucatori danubius bechet