Poza suporteri Craiova Dunarea Calafat

Craiova castiga derby-ul de la Calafat

   Prima etapa a returului se anunta a fi una dificila, echipa noastra intalnind Dunarea Calafat, locul 2 in campionat, la ei acasa. Dupa un inceput slab de sezon, echipa din Calafat a revenit spectaculos, castigand majoritatea meciurilor la scoruri mari si reusind sa urce pe locul 2 in clasament. Avand in vedere punctele din clasament dar mai ales nivelul jocului, se poate spune ca Dunarea Calafat era la momentul inceperii partidei singura contracandidata capabila in a ne pune probleme reale in lupta pentru promovare.

   Prima repriza a fost una echilibrata, Craiova dominand partida insa neavand prea multe ocazii clare de a marca. In minutul 44, Gogoasa a scos senzational o minge de pe linia portii insa cateva zeci de secunde mai tarziu echipa din Calafat a obtinut penalty. Lovitura de pedeapsa a fost transformata in gol iar la pauza s-a intrat cu 1-0.

   Cum deja ne-am obisnuit, echipa noastra a revenit foarte bine dupa pauza si a egalat printr-un lob de finete al lui Claudiu Balan. A venit apoi randul lui Alex Raicea sa marcheze dupa o lovitura de colt. Meciul a fost inchis insa tot de Claudiu Balan care, marcand pentru a 2-a oara, a stabilit scorul final de 1 – 3.

   Vremea si suprafata de joc au fost proaste si au dezavantajat echipa noastra formata in cea mai mare parte din jucatori tehnici.

   Partida a strans un numar impresionant de spectatori, atat de-ai nostrii cat si din Calafat, meciul jucandu-se cu ambele tribune pline.

Start a Conversation

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *