Poza Craiova Tractorul Cetate

Craiova castiga cu emotii duelul cu Tractorul Cetate

   Disputa de ieri s-a dovedit a fi mai dificila decat se anunta. Desi Tractorul Cetate este campioana ligii 4 Dolj din ultimele 2 sezoane, cativa jucatori importanti s-au despartit de ea la scurt timp dupa meciul cu noi din tur iar echipa a ajuns sa fie una de jumatatea clasamentului. Dorel Stoica, principalul lor pericol, nu a fost prezent pe teren.

   Debutul jocului a fost unul prost pentru echipa noastra. In primele minute de joc, Gogoasa a fost pacalit de umezeala mingii si a gafat, scapand o minge usoara in poarta iar scorul s-a facut repede 0-1. Craiova s-a instalat apoi in jumatatea adversa si a reusit egalarea printr-un gol dificil marcat de Claudiu Balan. Acelasi Claudiu Balan avea sa marcheze si al 2-lea gol, reusind sa duca FC U Craiova in avantaj la pauza, scor 2-1.

   La scurt timp dupa reluarea jocului, Tractorul Cetate a reusit sa marcheze in urma unui corner iar scorul s-a facut 2-2. Desi Craiova a dominat la fel de autoritar si partea secunda, cei din Cetate au aratat ca au si ei colti in atac, creandu-si cateva ocazii serioase. Cea mai importanta a avut loc la acest scor de 2 la 2 cand Gogoasa a reusit sa scoata incredibil mingea in doua randuri, in cadrul aceleiasi faze, revansandu-se fata de suporteri pentru gafa de la primul gol. Portarul echipei oaspete nu a fost nici el mai prejos, aparand senzational nenumarate ocazii ale echipei noastre.

   In ciuda valurilor de atacuri ale Craiovei, mingea nu a vrut sa intre in poarta iar finalul jocului gasea cele doua echipe tot la egalitate, existand riscul ca sirul neintrerupt de victorii sa ne fie stricat. Geani Stoichitoiu nu a fost de acord cu acest lucru iar cu 10 minute inainte de final a reusit sa marcheze, spre descatusarea tuturor. Adrian Carstea a tinut sa isi treaca si el numele pe lista marcatorilor si a stabilit scorul final de 4 la 2 cu un gol marcat in prelungiri.

   Universitatea Craiova continua astfel parcursul formidabil din liga 4, ajungand la a 15-a victorie din 15 posibile. Acest parcurs a vazut si cateva meciuri tensionate in care a fost nevoie de munca pana in ultimul minut a jucatorilor:

Tractorul Cetate 3 – 5 FC U Craiova – emotii mari
Progresul Bailesti 0 – 1 FC U Craiova – emotii mari
Flacara Motatei 2 – 3 FC U Craiova – emotii moderate
Dunarea Calafat 1 – 3 FC U Craiova – emotii moderate
FC U Craiova 4 – 2 Tractorul Cetate – emotii moderate

   Trei dintre aceste meciuri (cu Bailesti, Calafat si Cetate in retur) s-au desfasurat in conditii meteo nefavorabile. Echipa noastra este alcatuita in mare parte din fotbalisti tehnici si se pare ca acestia au ceva probleme atunci cand joaca pe teren umed. In cazul meciului de la Motatei, acesta s-a desfasurat pe o suprafata de joc denivelata iar in meciul tur de la Cetate, problema pare sa fi fost Dorel Stoica, prezent pe teren in acel meci pentru echipa gazda.