afc rapid

Craiova invinge Rapidul in ultimul amical al primaverii

   FC U Craiova a disputat astazi al doilea amical al primaverii impotriva AFC Rapid (echipa suporterilor, nu echipa primariei), aceasta fiind ocupanta locului 6 al ligii 4 Bucuresti, liga ce este considerata mai grea decat liga 4 Dolj.

   Alb-albastrii au inceput in forta partida si au reusit sa deschida scorul prin Claudiu Balan, dupa o pasa venita de la Mihai Dina, jucator revenit in iarna la echipa noastra. Rapidistii au incercat apoi echilibrarea jocului si au avut ceva momente bune insa nu au reusit sa isi creeze ocazii clare de a marca. In minutul 36, Feussi a avut o intrare necontrolata asupra lui Samuel Luica si a vazut rosu direct. Desi a fost eliminat, fiind vorba despre un meci amical, acesta a fost inlocuit de un alt jucator astfel Rapidul a continuat tot in 11 oameni. La scurt timp dupa acest incident neplacut, Alex Raicea a fost faultat in careu iar Claudiu Balan a transformat penalty-ul ce a urmat, stabilind scorul de 2-0 la pauza.

   A doua parte a jocului a apartinut tot echipei noastre. Claudiu Balan a mai marcat odata, reusind hatrick-ul. Scorul final a fost stabilit insa de Gabriel Garbita care a marcat golul cu numarul 4. Trebuie mentionat ca in ciuda scorului de pe tabela, Rapidul a facut un meci decent, reusind in unele perioade sa domine echipa noastra, lucru foarte rar intalnit in acest sezon. Cei mai buni jucatori ai oaspetilor au fost numarul 9, numarul 7 si numarul 3.

   La partida a asistat si fostul capitan al craiovei, Madalin Ciuca, care la sosirea pe stadion a fost întâmpinat cu urale de suporteri. La rândul sau, Ciuca a mers la acestia si a salutat galeria, dand dovada ca nu a uitat echipa unde a evoluat atatia ani. Madalin Ciuca evolueaza in prezent in liga 2, la FC Arges Pitesti. 

   Pentru alb-albastrii urmeaza primul meci oficial din acest sezon, meciul din cupa impotriva echipei CS Sopot. Acesta va avea loc duminica, 25 februarie, ora 11:00, pe terenul lor.

   Peluza Sud a afisat la meciul de astazi un banner pe care scrie „Intr-un fotbal plin de echipe hibrid / Noi azi nu jucam cu Rapid”