poza baraj liga 3

Barajul nu se mai joaca! Vom disputa in schimb un amical cu Gloria Cornesti maine pe stadionul Aripile

     Dupa indelungi asteptari si multa confuzie, FRF a decis ieri, cu doar 2 zile inainte de baraj, ca acesta nu se va mai disputa din cauza problemelor cu CIS-ul ale adversarilor nostri. In schimb, FC U Craiova a reusit sa aranjeze un amical cu Gloria Cornesti si astfel ne vom putea masura puterile cu ei intr-un fel sau altul. Meciul va avea loc chiar maine de la ora 18:00 pe stadionul Aripile.

     Desi suntem oficial in liga 3, nedisputarea barajului nu a bucurat pe nimeni. Asteptam de luni de zile acest meci si se anunta un record national de asistenta pentru un meci de liga a 4-a disputat in deplasare. Suporteri din diaspora si-au cumparat bilet de avion pentru a fi prezenti sambata la baraj. Intrucat sangele apa nu se face, numeroase personalitati si-au exprimat sustinerea pentru echipa noastra prin mesaje video. Enumeram aici fostii nostri jucatori: Florin Costea, Julius Woobay, Madalin Ciuca, Mircea Bornescu, Mariko Daouda cat si alte personalitati precum Serban Huidu sau Christian Ciocan. 

     Data fiind situatia de fata, ne mai raman pentru acest sezon amicalul de maine si finala cupei ce va avea loc miercuri, 20 iunie, ora 18:00, stadion Isalnita, unde vom da piept cu formatia PSD Podari. Speram sa nu mai cada vre-un miting sau vre-un eveniment organizat de PSD in aceiasi zi iar acestia sa fie trimisi iar de primar pe nu stiu unde si meciul sa fie anulat.

Peluza Sud a postat urmatorul mesaj pe pagina de facebook: 

,,Fraților, după cum ştiţi, meciul de baraj nu se mai joacă, iar noi trebuie să dăm încă odată dovadă de corectitudine, motiv pentru care vom juca în aceeaşi zi şi la aceeaşi oră un meci amical împotriva celor de la AS Gloria Corneşti. 

Evident că vom trata acest meci ca pe unul oficial, arătând şi pe această cale că „noi nu trăim din milă și pomeni”, asemenea echipelor de curte, care au văzut lumina zilei direct în eşaloanele superioare, una din ele dezicându-se fără rușine de cuvintele sacre ale imnului pe care continuă să îl folosească în mod abuziv.

Mâine, sâmbătă, la ora 18:00 sunteţi aşteptati toţi cei cu sufletele alb-albastre alături de echipă, ca la un meci oficial de promovare în Divizia C!
Mergem înainte pas cu pas, trecând împreună peste orice obstacol şi nu ne vom opri până când Știinţa nu va fi acolo unde îi este locul!

Cei care vor să-şi achiziţioneze eşarfe şi tricouri, pot veni şi în părculeţ la locul deja ştiut, la ora 16:00,,

FORTZA STIINTA ! Ale – ale, ale – ale, Adio serie D !