poza avancronica unirea bascov fcu craiova

Avancronica duelului cu Unirea Bascov

   Sambata, 20-10-2018, incepand cu ora 16:00 pe stadionul „Orășenesc” Mioveni si live pe canalul de YouTube – FC UNIVERSITATEA, se intalnesc “ursii” argesului si “leii” Baniei.

   Dupa ce in urma cu doua saptămâni craiovenii au dezamagit crunt la Horezu, unde au pierdut fara drept de apel in fața unei echipe nou-promovate in liga a treia, dupa o evolutie catastrofală în care nici măcar un jucator nu s-a ridicat la un nivel decent de exprimare fotbalistică, avem în față un nou duel cu o echipă proaspăt ajunsă în al treilea eșalon fotbalistic.

   Unirea Bascov se prezintă la întâlnirea de mâine după-amiază din postura de formație neînvinsă in actualul sezon. O formație pregatită de Ad. Dulcea, fost jucator între altele la FC Argeș, care cel puțin până în acest moment a reușit rezultate mai mult decât meritorii. O remarcă specială și în același timp o mulțumire trebuie adusă responsabililor echipei și autorităților locale pentru eforturile depuse în dorința de a programa acest joc pe un stadion decent pentru a permite cât mai multor iubitori de fotbal vizionarea partidei în condiții excelente.

   Să mai notăm și faptul că la această partidă, jucătorii celor două echipe vor afișa un banner de sprijin pentru că oficialii grupării sportive din Argeș iși doresc să sprijine o fetiță de numai 9 anișori, Corina Maria, care a suferit de urgenta o intervenție chirurgicală de excizare a unei tumori care avea o dimensiune foarte mare. Însă lupta abia acum începe. O luptă grea si prea costisitoare pentru familia Corinei, familie care îi este alături oferindu-i toată dragostea de care are nevoie. Corina are nevoie de foarte multe investigatii amănunțite si tratamente, recomandate fiindu-i mai multe clinici din străinătate. PENTRU ASTA AVEM NEVOIE DE AJUTORUL DUMNEAVOASTRĂ ȘI SUNT SIGUR CA FANII ȘTIINȚEI VOR FII CA DE FIECARE DATĂ ȘI ACUM LA ÎNĂLȚIME.

   În incinta arenei vor fi amenajate urne pentru cei care vor fi prezenți la meci si vor dori să facă donații. De asemenea, există și două conturi în euro și lei, pentru cei care vor să ajute, EUR – RO33BTRLEURCRT0350794201; RON – RO83BTRLRONCRT0350794201. Titularul contului este mama fetiței, Radu Mariana. Dumnezeu sa ne ajute!

   După cum foarte probabil cunoașteți deja acest joc reprezintă (re)debutul lui N.Napoli in funcția de antrenor în timp ce pentru domnul președinte M.Pușcaș este primul contact cu fotbalul în noua calitate în cadrul structurii fotbalistice FCUniversitatea 1948 CRAIOVA, astfel că ne permitem să le urăm SUCCES în îndeplinirea obiectivelor stabilite și putere de muncă.

   La Mioveni urșii argeșeni se vor baza si pe ex-dinamovistul I.Tameș, un jucator cu care suporterii Științei sunt obișnuiți din confruntările ce s-au desfășurat în prima ligă.
Antrenorul gazdelor Ad.Dulcea a făcut o scurtă declarație prefațând acest joc:

„Ne aşteaptă un joc normal de campionat, împotriva unei echipe care are ca obeictiv clar, promovarea. Conducerea clubului a fost schimbată de curînd, la fel şi antrenorul. În plus au o sumedenie de jucători care au evoluat în Liga 1, cu numeroase apariţii la nivel mai mare şi care chiar au fost la echipa naţională. Dacă privim aşa lucrurile, pornim cu şansa a doua, dar asta nu însemnaă că nu ne vom vinde scump pielea. Nu mă gîndesc deloc la o remiză… din orice meci vrem maximum, aşa că încercăm să cîştigăm şi ca să rămînem în continuare în fruntea clasamentului.”

   Formații (im)probabile-datorită faptului că am schimbat antrenorul e destul de greu de intuit echipa pe care o vom folosii:

CS Unirea Bascov: Tănase-Ciocârlan, Stancu, Bălan, Găişteanu- Piscanu, Negoiţă, Işfan, Tames-Naciu, Dalu

FCUniversitatea 1948 CRAIOVA: Mogoșanu-Dănănae,Avram,Ciucă,Negru-Kovari,Perez,Zimta-Raicea,Lupu-Costea

 

autor: George Daniel Pancu