poza csu craiova

Meci istoric pe Ion Oblemenco! Clonatii, umiliti ca in 2013 la amicalul Romania Suedia

     Istoria se repeta! Cu ocazia amicalului Romania – Suedia, Peluza Sud s-a intors acasa pentru prima data in 5 ani. Asa cum era de asteptat, aceasta i-a umilit inca o data pe sustinatorii echipei de partid, la fel ca la celebrul meci CSU – FCU din 2013. Desi au trecut 5 ani de atunci, ani in care noi am stat fara echipa iar propaganda CSU din presa a devenit tot mai agresiva, nimic nu s-a schimbat in ceea ce priveste proportiile suporterilor. Lumea stie adevarul. Ce s-a intamplat la meciul Romania – Suedia reprezinta un mare deget mijlociu ridicat de oamenii de bun simt din Craiova impotriva mafiei din politica si din FRF, mafie ce de ani de zile incearca cu disperare schimbarea istoriei.

     Imaginile video vorbesc de la sine. Marsul Peluzei Sud a strans mii de oameni si a facut un spectacol total in timpul deplasarii catre stadion. Torte, fumigene, scandari, zeci de masini de politie… infernul de pe strada a scos multi curiosi pe geamuri pentru imortalizarea momentului.  De cealalta parte, marsul peluzei nord a strans doar 38 de oameni. Despre limitele lor vorbește și postarea de pe Viata în Peluza cu acest mars penibil. Se pare ca pentru ei a fost un moment de mandrie…

     Dupa finalul meciului, spectatorii au plecat iar suporterii au mai ramas inca 20 de minute pentru a scanda. Cu aceasta ocazie s-a putut vedea din nou raportul de forte dintre cele doua peluze. Pentru FCU au ramas aproximativ 2000 de suporteri, pentru CSU doar 56 de vanduti (numarati pe filmare). Acestia din urma au fost umiliti de Peluza Sud. S-a scandat „Sunteti toti, astia sunteti toti”, „Voi aici sunteti in deplasare”, „Sclavii lui Olga, voi sunteti Sclavii lui Olga.”, etc.

     Olguta si Rotaru inca nu au inteles ca nu oriunde merge cu tactici josnice de campanie electorala. Nu poti forma o galerie prin impartirea de invitatii si abonamente gratuie insotite de sandwichuri si apa minerala, prin fortarea oamenilor din regii autonome sa se prezinte la meci sau prin aducerea de suporteri cu autocarul din satele invecinate. Este adevarat ca judetul Dolj are 17.000 de asistati sociali, fiind locul 1 pe tara la acest capitol, insa astfel de oameni reprezinta doar cantitate, nu si calitate. Astfel de oameni ar veni si la Pandurii daca ar juca pe noul stadion si s-ar lupta la titlu, mai ales cu invitatie gratuita. Asistatii sociali si spectatorii de tribuna 2 veniti de plictiseala se vor muta la fel de usor la noi dupa ce vom promova in liga 1. 

     Ce a deranjat insa la meciul Romania – Suedia a fost bataia de joc a celor care au transmis pratida si reactia presei. Din pacate pentru ei, tentativa de musamalizare a adevarului a clacat. Redam mai jos postarea din grupul de facebook Fan FCU Craiova ce descrie foarte bine ce s-a intamplat:

Ce s-a întâmplat în stadion?Ce nu s-a spus în presă?
Prima măsură luată de aserviți…cei care au privit meciul la televizor nu aveau pe fondul sonor ceea ce ar fi trebuit să se audă din Peluza Sud.În cadrele luate spre Sud se vedeau cum ultrașii săreau, băteau din palme, dar se auzeau prea puțin.Ulterior misterul a fost decriptat, cei de la Pro Tv se pare că au tăiat microfoanele de fond în dreptul Peluzei Sud.Jalnic, nu?Mai mult, fiind conștienți de superioritatea evidentă din stadion au dus boxe sonorizate pentru amplificare sunet în nord(vedeți în foto atașate).
Pentru cei care ați privit la televizor, vă spun fără exagerare, Sudul a fost la înălține și a făcut legea(aveți video atașat).
Cu toate aceste eforturi neortodoxe, fraților, scuzați-mi expresia…ne-am KKT pe ei.
Una din dezinformările din presă a fost cum că noi am fi rupt 538 scaune, informație dată fără a fi verificată.Practic a fost vorba de maxim 150 de scaune desprinse din șuruburile de susținere, nicidecum rupte.De vorbit pe viitor și pe acest subiect despre subrezimea construcției…parcă prea ușor cedau scaunele alea, și sigur mai sunt multe probleme, nu doar la scaune.
Un moment amuzant a fost la începutul meciului, când clonatul Mitrița era huiduit și ceilalți jucători ai României aflați la încălzire nu întelegeau mai nimic.Păreau destul de surprinși dar sigur au aflat până în finalul meciului, final care i-a atras ca un magnet direct către Sud, aceștia venind pentru a saluta publicul.După au mers și la nord, dar după insistențele lui Contra.Să o trecem pe seama oboselii și că nu si-au mai dat seama că există cineva și în cealaltă peluză.
Cum unii de la Sud aveau încă energie chiar și după meci, s-a gasit un clonat, Craioveanu, că despre el e vorba să le-o epuizeze.Și și-a făcut apariția pe gazon.Oare ce o fi fost în capul lui?Tind să cred că se aștepta să fie aplaudat, după reacțiile avute după meci în interviurile tv, spunând că: „A fost cea mai urâtă seară pentru mine.Nu înteleg de ce…”
Păi bă băiatule, ori ești prost, ori te prefaci.Sudul ți-a cam spus de ce minute în șir: „Ești clonat”, „Mercenarule”, „Sclavule”…
La 20 minute după finalul meciului pe stadion au mai rămas o parte din nucleul care formeaza Peluza Sud, circa 2000, și 15-20 care formează nordul având loc un schimb de replici dacă poate fi vorba despre așa ceva dinspre nord(video atașat).
Concluzia domnilor, doamnelor și domnișoarelor…încercarea de clonare a eșuat.Mare parte din ultrași știu adevărul și dau dovadă de demnitate și onoare cu toate suferințele pe care le-au „cărat” în suflet toți acești ani.
Noi ne continuăm drumul, între timp FCU Craiova a câștigat meciul din runda 20, Victoria Plenița- U Craiova 1948 1-5, 20 victorii, 60 pct.
Sper să întelegem că doar împreună suntem o forță și trebuie să ne trezim să mergem după echipa noastră.
„TREZIREA FRAȚILOR, SUDUL SE RIDICĂ DIN NOU!!!”

     Aceasta a fost doar o mica mizerie in plus adaugata la sirul nesfarsit de abuzuri ce caracterizeaza intreaga existenta a CSU. O lista mai completa poate fi gasita aici: LINK 

     Oricata propaganda si cenzura s-ar incerca, lumea stie adevarul. Prin ceata groasa a propagandei, din cand in cand isi face loc si pumnul greu al realitatii. Pe unii ii loveste direct in figura. 

     In concluzie, la Sud se simte pasiune, daruire. Astfel de lucruri nu vor exista niciodata la nord, nici daca Olguta va dubla portia de sandwichuri a celor cativa fomisti cu pretentii de ultras, rusinea cartierului Craiovita Noua. 

Imaginile vorbesc de la sine:

Peluza Sud, mii de oameni, mergand spre stadion:

Publicată de Florin Pătru pe Joi, 29 martie 2018

 

Peluza Sud la universitate: 

Muicăăăă…..spectacolul PELUZEI SUD 1997!!!

Publicată de Giuliano Alu Pigus Gemma pe Joi, 29 martie 2018

 

Peluza Nord, 38 de oameni, mergand spre intrarea din spate a stadionului pe drumul de la Gradina Botanica, intrucat sunt in deplasare la Craiova: 

Publicată de Florin Pătru pe Joi, 29 martie 2018

 

Peluza Sud pe stadion: 

Publicată de Florin Pătru pe Joi, 29 martie 2018

 

Mercenarul de Craioveanu, aflat in stare avansata de ebrietate si provocand Peluza Sud, injurat pe stadion: 

Publicată de Florin Pătru pe Joi, 29 martie 2018

 

Peluza Sud vs Peluza Nord dupa meci. No comment: 

Publicată de Florin Pătru pe Joi, 29 martie 2018

 

     Mai jos avem tabloul „Pierdut printre oameni”, opera semnata Lia Olguta Vasilescu. Ceea ce este probabil un asistat social LGBT, se afla in mijlocul gruparii Sexione la peluza nord. Astfel de imagini demonstreaza cum invitatiile si abonamentele gratuite fac ca tot felul de oameni sa aterizeze aiurea pe stadion, oameni ce nu au nici o treaba cu se se petrece acolo si sunt cu totul din alt film.

LGBT Sezione Ultra

LGBT Peluza Nord