fcu Craiova As City Leu

Alb-albastrii au facut instructie cu AS City Leu si isi continua drumul in Cupa Romaniei

     FC U Craiova s-a distrat miercuri cu echipa AS City Leu in meciul din optimile Cupei Romaniei, faza judeteana. Castigatoarea se va califica in faza nationala a competitiei ce va incepe in toamna si va avea ocazia sa dea piept cu echipe din esaloanele superioare.

     Meciul a fost transat inca din prima repriza, scorul la pauza fiind de 7 la 0. A doua parte a jocului a vazut doar 6 goluri, scorul final fiind de 13 la 0. In ciuda scorului, portarul oaspetilor a aparat exceptional iar diferenta putea fi mult mai mare fara interventiile bune ale acestuia. Au marcat pentru noi: Giani Marinoiu (17′), Ovidiu Dananae (20′), Gheorghe Andrei (21′,23′), Gabriel Garbita (48′), Alex Raicea (35′), Adrian Carstea (55′, 75′), Armaselu Alexandru (82′), Claudiu Balan (27′,29′,67′,70′).

     Un parcurs bun in cupa ar ajuta mult echipa noastra in materie de publicitate. Petrolul Ploiesti s-a aflat intr-o situatie similara anul trecut. A castigat faza judeteana apoi a reusit sa urce suficient de sus incat unul din meciuri (cel cu Dacia Mioveni) sa fie televizat. De asemenea, Cupa Romaniei reprezinta o ocazie buna pentru a ne testa cu adevarat puterile.

     Prezentam mai jos programul meciurilor urmatoare din Cupa:

program liga 4(sursa program: sportuldedolj.blogspot.ro)