poza baraj liga 3

Adversar usor pentru alb-albastrii la baraj !

    Miercuri, 28 februarie, a avut loc tragerea la sort privind barajul pentru promovarea in liga a 3-a. Cel mai periculos adversar pe care riscam sa il intalnim era Flacara Horezu (Valcea), a doua cea mai periculoasa varianta fiind Petrolul Bustuchin (Gorj). Din fericire pentru noi, tragerea la sort ne-a adus probabil cel mai facil adversar: campioana judetului Dambovita. Meciul tur se va disputa la ei iar returul la Craiova. 

    Cu 18 victorii din 18 posibile in meciurile oficiale si un staff tehnic de liga 1, nu se poate spune ca tremura cineva indiferent care ar fi fost adversarul. Totusi, in fotbal niciodata nu poti fi sigur iar o echipa precum Flacara Horezu ar fi putut pune probleme in cazul unei suprafete proaste de joc sau in cazul unor greseli de arbitraj.

    In ceea ce priveste sezonul curent, mai sunt de disputat 9 meciuri din retur + 6 meciuri in play off. (pentru detalii consultati PROGRAMUL) In paralel jucam si in Cupa Romaniei unde speram sa facem o figura frumoasa.

    Duelurile regiunii Sud-Vest vor fi urmatoarele:

          Valcea – Teleorman
          Arges – Olt
          Dolj – Dambovita

Clasamentul judetului Dambovita din acest moment:

clasament liga 4 dambovita

Clasamentele celorlalte judete din regiunea Sud-Vest:

                 Valcea                                                                          

                      Gorjclasament liga 4 gorj

             Teleormanclasament liga 4 teleorman

            Oltclasament liga 4 olt

VIDEO – Tragerea la sort FRF:

Tragerea la sorți a programului barajului de promovare în Liga 3 şi a programului etapei interjudeţene a campionatelor U19 judeţean şi U17 judeţean

Publicată de Federația Română de Fotbal pe 27 Februarie 2018