Forum [mutat in sectiunea de sugestii]

unalex
Mesaje: 4
Membru din: Mar Oct 03, 2017 10:05 pm

Forum [mutat in sectiunea de sugestii]

Mesajde unalex » Mar Oct 03, 2017 10:08 pm

Salut,

Ma incearca un sentiment puternic, acest forum seama cu cel de pe "craiova-maxima.ro", care s-a clonat de ceva ani buni. Administratorii faceau propaganda si eliminau orice discutii in contradictoriu, efectiv sareau pe tine.

Candva, acolo, era o atmosfera super misto.

RevenimInForta
Mesaje: 87
Membru din: Lun Sep 04, 2017 3:46 pm

Re: Forum

Mesajde RevenimInForta » Mar Oct 03, 2017 10:18 pm

Cum ??? In acest forum niciodata nu se vor sterge sau edita mesaje asa cum se practica pe forumul clonatilor. Scrie chiar in regulament ca niciodata nu va fi banat nimeni. Chiar am avut o discutie aprinsa zilele astea cu un suporter CSU:

Atunci cand adevarul e la tine, te avantajeaza sa dezbati si sa il scoti la iveala. Adevarul iese mereu la suprafata intr-o dezbatere. Chiar si daca cei de la CSU au dreptate cu vre-un punct, atunci sa iasa la iveala si adevarul ala. Atunci cand ai dreptate, nici macar nu te-ar avantaja un forum de tip communist. Pune la incercare daca nu crezi

Javi
Mesaje: 1
Membru din: Mar Oct 03, 2017 10:47 pm

Re: Forum

Mesajde Javi » Mar Oct 03, 2017 10:48 pm

Cand te-a intrebat de ajica ai inceput sa vobesti de rotaru

RevenimInForta
Mesaje: 87
Membru din: Lun Sep 04, 2017 3:46 pm

Re: Forum

Mesajde RevenimInForta » Mar Oct 03, 2017 11:02 pm

Am raspuns in 3 posturi despre mititelu, apoi am intrebat de rotaru si s-a lasat linistea, s-a incheiat discutia. E de bun simt asa ceva ? Eu sa fiu intrebat intruna de mititelu si sa raspund, apoi cand intreb si eu ceva de rotaru pa-pa si la revedere ?

Suporterii clonati sunt obisnuiti cu un singur tip de discutie: ei intreaba de mititelu, ceilalti se apara tot restul discutiei despre cum tin cu FCU desi e mititelu patron. Toata discutia se poarta despre treaba asta. Ei bine uite ca eu sunt mai destept. Daca ma intrebi de Mititelu, iti raspund foarte frumos si apoi, surpriza-surpriza, intreb si eu de Rotaru. Apoi se lasa linistea si toata lumea e socata de miscarea asta. Pai voi la CSU nu aveti patron sau cum ? Nu are voie nimeni sa intrebe de Rotaru ? Aveti patron si e de 20 de ori mai infect decat mititelu. Si nici nu aveti voie sa ziceti ceva de el. Nu o sa auzi niciodata un suporter CSU sa zica ceva de Rotarus Patronus Maximus. De ce ? Asa cum am spus si in celelalt topic: pentru ca Charli sunteti toti !


Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator