Ce-am fost ce-am ajuns?

La trecutu-ţi mare, mare viitor
O.M.
Mesaje: 1
Membru din: Sâm Mar 17, 2018 5:44 pm

Ce-am fost ce-am ajuns?

Mesajde O.M. » Sâm Mar 17, 2018 5:55 pm

Da, Știinta a fost un simbol. În fotbal.
Si acum a devenit simbolul societății in care trăim, o societate fără simboluri.
Unde sunt zecile de mii de olteni care mergeau cu această echipă? Nu mai știu care este adevărata Știința? Nici marii jucători crescuți în pepiniera acesteia? Chiar suntem așa de ușor de păcălit sau suntem noi exact cum ne cred conducătorii noștri?
Chiar am primit și vom primi ceea ce merităm!
Când ne vom schimba noi, vom putea cere de la guvernanți ce nu avem acum: corectitudine, respect față de lege, punctualitate, libertate de gândire, prosperitate și câte ne mai lipsesc astăzi.
Prin manevre și metode moștenite din timpuri străvechi, cultivate și perfecționate de toți conducătorii acestui neam, s-a reușit dezafilierea și desființarea unui simbol, pentru a-i demonstra unui proprietar de club, cine-i Șeful. Normal că au înțeles toți: și suporteri, și componenții Campioanei unei mari iubiri, și tot poporul. Întelegând cine-i Șeful ne-am conformat. Nu era în spiritul acestui popor să se revolte. De ce? Ni s-a dat o altă echipă, ,, adevărata,, U Craiova, cea pe care o meritam.
În deșertul libertăților noastre falsa U Craiova încearcă să devină a doua echipă a orașului, fără palmares, siglă, suporteri.
Mult succes pe acest drum anevoios! Multă răbdare și muncă, bani.....
O.M. (Oltean din Moldova)

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator