fc u craiova promovat liga 3

8-2 in amicalul cu Gloria Cornesti iar FC U Craiova sarbatoreste promovarea !

     Alb-albastrii au invins cu 8-2 pe Gloria Cornesti in amicalul ce a tinut loc de baraj iar Peluza Sud a facut spectacol sarbatorind promovarea.

     Diferenta de valoare dintre cele doua echipe a fost evidenta. Meciul a fost transat inca din prima repriza. Craiova a marcat la foc automat iar scorul la pauza era deja 7-1. Dupa reluarea jocului, alb-albastrii nu au mai fortat iar meciul s-a terminat 8-2.

     Au marcat pentru noi: Gae (3′- autogol), Eduard Dina (10′), Armaselu (15′), Vaduva (20′), Mihai Dina (22′), Cârstea (26′), Balan (31′) si Andrei Gheorghe (85′).
Pentru Gloria Cornesti au înscris Calonfir T. (43′) si Enescu (61′).

     Odata cu finalul jocului, toata lumea a sarbatorit promovarea. FC U Craiova a realizat un record fotbalistic, terminand sezonul doar cu victorii pe linie, fara nici un egal sau vre-o infrangere. De-a lungul partidei, Peluza Sud a afisat urmatoarele mesaje:

muie frf

muie psd csu craiova

peluza sud fc u craiova 1948

     Felicitari tuturor pentru ce am realizat in acest an impreuna. Uniti, am traversat toate maidanele si usor usor revenim unde ne este locul. Liga 4 a fost o experienta unica. 

     Urmeaza ultimul meci al acestui sezon – finala cupei ce va avea loc miercuri, ora 18:00, stadion Isalnita, impotriva formatiei PSD Podari. Stadionul este unul bun si incapator iar prezenta in tribune se anunta a fi numeroasa.