fc universitate craiova dunarea calafat

4-0 cu Dunarea Calafat in penultima etapa a play-off-ului! Doar 13 zile pana la baraj

     In penultima etapa a play-off-ului, alb-albastrii au invins fara emotii Dunarea Calafat pe stadionul Aripile. Doar 13 zile ne mai despart de baraj.

     Oaspetii au inceput in forta prima repriza, aruncandu-se spre poarta lui Gogoasa in primele 10 minute de joc, apoi s-au linistit complet. Alb-albastrii au trecut la carma jocului iar Samuel Luica a deschis scorul in minutul 20 dintr-o lovitura libera executata perfect. Faza a fost identica cu golul lui Adrian Carstea din etapa precedenta cu Jiul Podari. A urmat o faza controversata. Trebuia sa primim penalty undeva prin minutul 30 insa arbitrul nu a acordat. Mihai Dina facut apoi 2-0 in minutul 42 si a stabilit scorul pauzei.

     A doua parte a jocului a fost dominata integral de FC U Craiova, oaspetii nereusind sa puna probleme. Claudiu Balan a marcat si el in minutul 67 iar Alex Raicea a facut 4-0 in minutul 73, stabilind totodata si scorul final. Este de mentionat si faptul ca jucatorii Calafateni au incercat numersoare simulari de-a lungul partidei insa arbitrul in general nu a pus botul.

     Peluza Sud a afisat urmatoarele mesaje, raspuns la cele ale clonatilor din cupa:

„Pierdurati atatia ani la meciurile Stiintei asteptand un trofeu / Primirati acum unul oferit de Pesedeu”

„Mergem mai departe oriunde vei juca / Peluza Sud mereu cu Stiinta”

fc universitate craiova dunarea calafat

 

peluza sud mesaj

     Doar doua meciuri de mai despart de baraj. Miercuri va avea loc returul semifinalei cupei, impotriva celor de la Amarastii de Jos, pe stadionul Aripile. Sambata se va disputa ultima etapa a play-off-ului impotriva echipei Jiul Podari, la ei acasa.