poza radu negru fcu craiova

#10 – Interviu cu Radu Negru

   Seria interviurilor continua cu Radu Negru, un junior care nu a apucat inca sa rupa gura targului insa e foarte tanar si cu mult potential. S-a remarcat in special in meciul cu Alexandria, obtinand nota 7:

#Negru-7: o actiune personala de toata frumusetea a dus la marcarea golului care a linistit definitiv jocul. In continuare am remarcat ceva carente pe faza defensiva dar si o excelenta viteza si un spirit de sacrificiu pus in slujba echipei.

NEGRU RADU – FUNDAS STANGA, 17-04-1999

1) Cine este Radu Negru, care e postul pe care evolueaza, unde s-a nascut si s-a format ca fotbalist?

Radu Negru e un baiat care a crescut in Craiovita Noua, efectiv legat de fotbal de cand era mic. E un luptator, pentru ca s-a lovit de multe refuzuri inainte “ca e prea scund”. Este un om ambitios, sincer, uneori poate prea sincer si prea direct pentru unii si in acelasi timp foarte dezinvolt, cu un temperament vulcanic pe alocuri si cu un simt al umorului destul de dezvoltat ( zice el ). S-a nascut si a crescut in Craiova, locul unde a si jucat fotbal, la Luceafarul Craiova mai exact. (Sigur n-o sa stie nimeni despre club)

2) Care sunt echipele la care ai mai evoluat?

Dupa cum am spus mai sus, am mai evoluat la Luceafarul Craiova, acolo unde s-a conturat in cea mai mare parte jucatorul care sunt in momentul de fata. Inainte sa vin la FC UNIVERSITATEA, am jucat la Podari, dar foarte putin timp, nici un an.

3) De cat timp esti la echipa si cum te impaci cu actualul colectiv al UNIVERSITATII CRAIOVA?

Sunt la echipa de la inceputul sezonului actual, colectivul e super, rezonez destul de bine cu toata lumea, cu unii nu la fel de mult dar este doar o chestie de timp. Sunt junior si exista momente cand sunt tratat ca atare dar asta nu este neaparat un lucru rau.

4) Care este modelul tau de fotbalist in fotbalul international?

Model..? Nu am un model, nu ma incadrez in randul de discipoli ai unei persoane din principiu, in schimb pot sa spun ca admir in special stilul de joc al lui Leo Messi, fiind dupa parerea mea vorba de Messi si restul fotbalistilor. Dar nu se pune problema de model.

5) Echipa favorita tot din fotbalul international, alta decat FC “U”Craiova?

Barcelona clar fara niciun dubiu, am crescut privind pe Xavi si pe Iniesta, datorita lor mi-am facut o obisnuinta din a ma uita la meciurile Barcelonei.

6) Cum iti place sa-ti umplii momentele libere?

In timpul liber, care este destul de putin si o sa fie si mai putin de indata ce “intru in paine” cu facultatea, imi place sa ies cu masina sa ma plimb, in timp ce ascult muzica. Muzica are un rol important in viata mea. Sau ies sa ma joc cu putinii prieteni buni pe care ii am, fifa pe playstation.

7) Care este cea mai mare realizare de pana acum in plan fotbalistic?

Nu pot sa ma laud cu marile mele realizari, pentru ca nu exista. Am plecat din campionatele de juniori foarte repede, acest lucru fiind un avantaj dar si un dezavantaj. Nu se uita nimeni dupa juniori la liga 4, asa ca am pierdut posibilitatea de a fi selectionat la nationala de juniori. Am participat de foarte putine ori la turnee pe tara ca si junior, asa ca pot spune ca cea mai mare realizare a mea pe plan fotbalistic e ca am reusit sa ajung la echipa UNIVERSITATEA Craiova.

8) Cum apreciezi conditile si munca pe care o depui zilnic la FC”U”Craiova raportandu-ne la experientele anterioare?

Cum imi apreciez eu propria munca? De fel sunt o persoana obiectiva si nu-mi place sa mint sau sa ma pacalesc singur. Nu fac putin. Asta e clar. Dar e si mai clar ca pot mult mai mult.

9) Ce iti doresti sa transmiti fanilor Universitatii Craiova?

Am un mesaj foarte clar si la obiect pentru fanii Universitatii Craiova, anume sa isi pastreze increderea in noi.

10) Unde iti doresti sa ajungi cand consideri ca vei atinge maximul din punct de vedere fotbalistic (campionat/echipa)?

As vrea sa ajung la echipa nationala, sa-mi reprezint tara, iar pe langa asta mi-ar placea sa ajung in campionatul Spaniei, pentru ca mi se pare cel mai spectaculos, si nu spun asta doar datorita echipelor mari ca Barcelona sau Atletico Madrid, imi place stilul de joc.

EXTRA: Joc cu numarul 19 pe tricou, 1+9=10, prietena mea este nascuta intr-o zi de 19. Numarul l-am primit intamplator.

Interviurile au fost realizate de George Daniel Pancu cu sprijinul paginii de facebook Stiinta Craiova 1948

Ramaneti aproape! In fiecare zi vom publica unul nou.