poza peluza sud extensiv

Opriți abuzurile! Peluza Sud 97 trebuie respectată în Craiova. Ce s-a întâmplat pe Extensiv!

   Fostul golgheter al României, Florin Costea, 33 de ani, autorul golului de 1-1, pentru FCU, pe Extensiv, a declarat la finalul partidei de vineri că meciul dintre echipele pregătite de Napoli și Dragoș Bon nu ar fi trebuit să se desfășoare niciodată. Și are dreptate. Într-un sistem normal suporterii adevărați ai Universității Craiova nu ar fi trebuit să treacă prin atâtea și atâtea umilințe în ultimii șapte ani. Însă evenimentele care s-au derulat în Parcul Romanescu, dar și pe stadion, s-au produs din cauza faptului că nici până la această oră unii oameni responsabili, sau mai bine spus iresponsabili, nu doresc să recunoască faptul că FCU se bucură de susținerea unei mase foarte mari de suporteri, iar Peluza Sud 97 este galeria care deține supremația în orașul din Bănie.

În 2013 Marcel Popescu visa să devină președinte la FC Universitatea Craiova

   Marcel Popescu, omul care în anii trecuți era în stare să facă orice doar ca Adrian Mititelu să îl pună președinte la FCU Universitatea Craiova, în 2013, în locul lui Marcel Iancu, a avut grijă să inflameze spiritele înainte de meciul dintre CSU 2-FCU. Actualul președinte al echipei lui Mihai Rotaru, cel care declara public că Olguța Vasilescu mai are să îl interzică și pe Tudor Gheorghe să concerteze în Craiova, după ce l-a interzis pe Mititelu pe Oblemenco, a spus ironic înainte de joc că el respectă PS 97 și că a pus la dispoziția fanilor lui FCU 300 de bilete. Acest lucru s-a produs, deși susținătorii lui FC Universitatea Craiova nu au avut voie să își cumpere bilete la Tribuna 2 și peluză, acolo unde accesul le-a fost interzis. Marcel Popescu este și omul care în 2013 aducea elogii peste elogii suporterilor lui FCU, după ce aceștia rămăseseră loiali Universității Craiova la meciul de pe Oblemenco cu CSU. Dar, după ce s-a culcat cu FCU și s-a trezit în patul celor de la CSU, Popescu a schimbat discursul. A uitat că îi atacase la baionetă pe Pavel Badea, Cristescu și Gică Craioveanu și a început să îl ridice pe soclu pe Mihai Rotaru.

Peste 1.500 de fani ai lui FCU au fost prezenți la stadionul Extensiv!

   Astfel că, extrem de frustați pentru faptul că le se pregătește o altă nedreptate, peste 1.500 de fani ai lui FCU au mers la stadionul Extensiv, iar după ce au fost îndrumați să meargă să își cumpere bilete, pe lângă cele 300 deja rezervate, au avut neplăcerea să vadă cum casele de tichete se închideau brusc la apariția lor la porți. Din acel moment lucrurile au degenerat, iar în vâltoarea evenimentelor și gazelor lacrimogene date de către jandarmi, pentru a dispersa mulțimea, au fost prinși jurnaliști, bătrâni femei și copii nevinovați. Toate acestea nu s-ar fi întâmplat dacă organizatorii ar fi lăsat orgoliul la o parte și ar fi pus înainte de toate pe primul loc viața suporterilor craioveni, că până la urmă, la stadionul Extensiv, de la jandarm, portar, om de ordine și suporteri, toți erau olteni. Dacă s-ar fi pus bilete la vânzare pentru toți fanii lui FCU, atunci nu s-ar fi întâmplat nici un eveniment neplăcut, iar oamenii puteau să urmărească în liniște jocul din tribune.

autor Daniel Vlad