ostroveni fc u craiova

Craiova invinge Ostroveniul si se pregateste pentru singurul meci important ramas pana la play-off

     Duminica, FC U Craiova a avut de infruntat echipa Recolta Ostroveni in deplasare, formatie aflata pe locul 13 din 14 in clasament.

     Prima repriza, la fel ca intregul meci, a fost dominata total de alb-albastrii. In ciuda acestui fapt, numeroasele ocazii s-au soldat cu un singur gol marcat de Claudiu Balan in minutul 14. Ba mai mult, Recolta Ostroveni a avut si ea o ocazie insa Gogoasa s-a intins si a prins mingea pe linia portii.

     In a 2-a parte a partidei s-a jucat tot la o singura poarta. La doar un minut dupa reluarea jocului, Claudiu Balan a mai marcat odata ducand scorul la 2-0. A venit apoi randul lui Gogoasa sa marcheze din penalty in minutul 52, reusind al doilea sau gol din acest sezon. In minutul 77, Claudiu Balan a reusit hatrickul si in acelasi timp si-a asigurat pozitia pe panoul cu omul saptamanii de pe acest site, pozitie ce era inca disputata intre el si Adrian Carstea dupa meciul de la Plenita. Scorul final de 5 la 0 a fost insa stabilit de Mihai Dina cu un lob frumos. Dupa meci, suporterii i-au cantat „Multi ani traiasca” lui Andrei Preda (Gogoasa), sarbatoritul zilei care a si marcat un gol in acest meci.

     Craiova bifeaza astfel inca o victorie si se pregateste pentru singurul meci cu adevarat important ramas din sezonul regulat. Meciul cu Progresul Bailesti nu se va juca intrucat acestia s-au retras din campionat. Urmatorul meci va fi astfel cel cu Jiul Podari, locul 2 in campionat, la ei acasa.

     In play-off se vor lua in considerare doar punctele acumulate in meciurile directe dintre cele 4 echipe. Clasamentul play-off arata in acest moment in felul urmator:

playoff liga 4 dolj

     Dupa cum se poate vedea, o victorie a celor de la Jiul Podari i-ar duce la doar 2 puncte in spatele nostru si le-ar da acestora sanse reale de promovare.

     PS: Salutam cu ocazia acestui rezumat pe cei 2 fotbalisti de la Recolta Ostroveni care au facut o figura frumoasa la Celaru. Pentru cei ce nu mai tin minte despre ce este vorba, pot afla din acest articol: Respect Ostroveni!