fc universitatea craiova amarastii de jos

12-0 cu Amarastii de Jos! HALUCINANT: Urmatorul meci cu Jiul Podari nu se mai tine deoarece acestia trebuie sa fie prezenti la mitingul PSD! (NU ESTE O GLUMA)

     Craiova s-a impus lejer in mansa retur a semifinalelor cupei, scor 12-0, dupa 5-0 in tur. Diferenta putea fi mai mare insa arbitrul a oprit meciul cu aproximativ 15 minute inainte de final deoarece ploua iar oaspetii nu dadeau semne ca ar putea marca 17 goluri pentru a intoarce rezultatul.

     Au marcat pentru noi: Raicea Alexandru (2 Goluri), Robert Văduva (2 Goluri), Cârstea Adrian (2 Goluri), Mihai Dina, Dina Eduard, Dragomir Bogdan, Gheorghe Andrei (2 Goluri), Armășelu Alexandru.

     In cealalalt meci din cupa, Viitorul Carcea s-a impus cu 2-1 in fata Jiul Podari dupa un meci incins insa aveau nevoie de o victorie la doua goluri dupa ce in tur au pierdut cu 2 la 4. Adversara noastra din finala ce va avea loc pe 27 iunie va fi astfel Jiul Podari. Castigatoarea isi va continua drumul in Cupa Romaniei si va da piept cu echipe din esaloanele superioare incepand cu luna august.

     HALUCINANT: Ultimul meci inainte de baraj, cel cu Jiul Podari, nu se mai tine deoarece acestia trebuie sa fie prezenti la mitingul PSD din Bucuresti care din pacate va cadea in aceiasi zi. Aceasta NU ESTE O GLUMA, problema e cat se poate de serioasa! Au depus si cerere prin care instiinteaza AJF ca meciul nu se mai tine:

     ,,Echipa Jiul Podari a introdus astazi la AJF Dolj o cerere prin care arata ca este în imposibilitatea sa organizeze partida de acasa dintre Jiul Podari si FC U Craiova 1948, motiv pentru care meciul se va câstiga la masa verde.
Cu aceasta ocazie anuntam suporterii nostrii ca urmatoarea partida va fi la Cornesti pe 16 iunie la orele 18.00, meciul tur din barajul de promovare în Liga a 3 a.
Am rugamintea, nu numai eu, ci si clubul si echipa,sa ne însotiti în numar cât mai mare la Cornesti, pentru a reusi si a transa calificarea în Liga a 3 a, înca din meciul tur,,

Sursa: Marcel Iancu, facebook

UPDATE: Dupa publicarea acestui articol, in timp ce incercam sa postez despre aceasta problema pe mitingcujapca.ro, am gasit urmatorul raport deja postat:  

„In urma cu 2 zile jucatorii echipei Podari au fost anuntati de catre antrenor si primar ca in data de 9 iunie nu vor disputa meciul cu echipa FC Universitatea Craiova (adevarata si continuitoarea echipei orasului Craiova din liga a 4-a). In ciuda comunicatului asociatiei judetene de fotbal cu privire la data si ora disputarii etapei de fotbal acestia (primarul si antrenorul) ne-au comunicat: ,,nu stam intr-un comunicat cu privire la data si ora disputarii partidei! Putem sa jucam si duminica si daca nu… nu jucam! Trebuie sa fim alaturi de ceilalti participanti la miting. O sa fim in jur de 50 de mii de oameni care vom pleca din Dolj”

     Meciul va fi castigat la masa verde cu 3-0. Nu se stie inca ce se va intampla cu ceremonia de decernare a premiilor. FC U Craiova va tine un antrenament pe Aripile in locul meciului cu Jiul Podari. Situatia este absolut ridicola. Astfel, urmatorul meci va fi barajul de pe 16 iunie de la Cornesti.

     La meciul de ieri a asistat si capitanul nostru, Madalin Ciuca, care este aproape de a semna cu noi:

Madalin Ciuca FC U Craiova

Madalin Ciuca FC Universitatea Craiova