progresul segarcea fc u craiova

10-0 cu Progresul Segarcea in ultimul meci al sezonului regulat

     Craiova continua seria evolutiilor bune si face „scor de maidan” si cu Progresul Segarcea, ocupanta locului 8 in clasament. Acesta a fost ultimul meci al sezonului regulat, doar 6 dueluri in play-off ne mai despart de mult asteptatul baraj.

     Alb-albastrii a dominat jocul de la un capat la altul. Oaspetii au avut doar 2-3 ocazii importante in prima repriza insa Gogoasa a aparat. Cele 10 goluri au fost marcate de: Alexandru Armaselu (6′ 77′), Claudiu Stefan (10′ 16′ 45′), Robert Vaduva (20′), Claudiu Balan (31′), Samuel Luica (34′), Mihai Dina (58′) si Andrei Gheorghe (70′). Scorul la pauza a fost 7-0.

     In ultimele 4 dispute, Craiova nu a primit niciun gol si a marcat de 38 de ori. Anul 2018 nu a avut practic niciun meci cu emotii. Chiar se poate spune ca am inceput sa ne plictisim.

     Sambata, 5 mai, pe stadionul Aripile, va avea loc primul meci din play-off impotriva celor de la Danubius Bechet. Reamintim ca in aceasta faza a competitiei se intra cu punctele acumulate in disputele directe dintre cele 4 echipe calificate. Momentan, clasamentul arata in felul urmator:

clasament liga 4 playoff

https://fcucraiova1948.ro/clasament/

Programul meciurilor ramase pana la baraj a fost deja stabilit:

fc universitatea craiova meciuri

(sursa: facebook Marcel Iancu)

Am adaugat aceasta fotografie si in pagina cu programul pentru a putea fi gasita mai usor pe viitor: https://fcucraiova1948.ro/program/